Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 16:36h.

El candidat del PPC no surt al baròmetre

Jorge Fernández exigeix una rectificació i diu que l'error del CEO "resulta molt significatiu"

El candidat del PPC no surt al baròmetre

Jorge Fernández, en una imatge d'arxiu

El cap de llista del PPC per Barcelona de cara a les properes eleccions generals, Jorge Fernández Díaz, no surt a l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). El popular, doncs, és l'únic candidat que no figura a les preguntes del sondeig de la Generalitat.

El Govern, mitjançant el seu portaveu, Francesc Homs, s'ha justificat al·legant que "quan he mirat l'enquesta m'ha cridat l'atenció que no hi fos i he preguntat al CEO el perquè no hi és el candidat del PPC. El CEO envia als grups parlamentaris un escrit demanant quins són els líders del partit que volen que siguin valorats i segons m'han dit el paper es va enviar quan el senyor Fernández Díaz no era candidat". "Si això causés algun perjudici es demanen excuses", ha afegit.

Per la seva banda, Jorge Fernández ha reclamat una rectificació del baròmetre i considera que "mentre totes les enquestes publicades fins ara als mitjans de comunicació atorguen un important increment del suport al Partit Popular, resulta molt significatiu que l'únic candidat que no surt al baròmetre del CEO sigui el del PPC".
 
Tanmateix, el candidat considera "sorprenent" que mentre les preocupacions dels catalans són la crisi, l'atur i l'economia, "el Govern d'Artur Mas insisteix en preguntar als ciutadans sobre la seva postura respecte a la independència de Catalunya". Per aquest motiu Jorge Fernández considera "poc creïble" aquest sondeix, "i l'absència d'un dels candidats en el baròmetre posa també de manifest la manipulació que fan els responsables del CEO d'aquest baròmetre".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 gemma, bcn, 25/10/2011 - 21:15

Tranquils, nois, tranquils. Que no veieu que cada dia som més els que veuen com a única sortida la independència de Catalunya? Mireu les enquestes o parleu amb la gent de la vostra feina. Cada cop hi ha menys espanyols a catalunya

#2.1 Don Pelayo, España, 27/10/2011 - 00:18

Donde trabajas tú Gemma? En la Generalitat? Mossos d´Esquadra? o en la sede de ERC en Barcelona? Yo de ti, saldría un poco más a la calle...verías que hay muchos más españoles de los q tú te crees en Cataluña.

#1 amoscaciques, Girona, 25/10/2011 - 19:29

Tranquils,nois, tranquils. Que no veieu que aquest sondeig no és més que una estratègia de CiU? Tots ho sabem que hi ha molts independentistes a Catalunya, provablement ara mateix, estiguin entre el 30 o 35% de la població catalana. Però els que volem seguir sent espanyols som més.