Política · 7 de Maig de 2012. 16:57h.

El "cànnabis" d'un diputat del PP enfurisma la JSC

López creu que les paraules de Coto "denoten una gran falta de respecte per la intel·ligència i la veritat"

El "cànnabis" d'un diputat del PP enfurisma la JSC

Coto, durant el congrés del PPC

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha reaccionat "de forma irada" a les declaracions del diputat al Parlament i president de Noves Generacions del PPC, José Antonio Coto, que -segons recull el comunicat- ha titllat als i les joves que lluiten pels seus drets d'"amiguets del socialisme", "subvencionats", "els que fan vagues silvestres i entenen la universitat simplement com una macrofesta del cànnabis".

Per al primer secretari de la JSC, Javier López, “és intolerable que un servidor públic faci declaracions tan insultants i ignorants” i creu que les afirmacions de Coto -fetes en el congrés del PP català- "denoten una gran falta de respecte per la intel·ligència i la veritat, i l’únic que intenten és amagar l’atac de Rajoy a les xarxes de protecció social, els drets laborals, la universitat pública o les beques que permeten a bona part de la joventut accedir a estudis superiors”.

Sobre el fet de "protestar davant les injustícies", el primer secretari de les joventuts del PSC creu que "no només és un dret democràtic, sinó també una obligació cívica", i afegeix que "és absolutament necessari fer-ho ara davant els atropellaments que està rebent la nostra generació”.

Per acabar, ha recomanat a les Noves Generacions del PPC que "el proper cop, malgrat deixar-se endur pel deliri d'un acte de partit, s'ho pensin dues vegades abans de fer declaracions d’aquest tipus”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard, Barna, 08/05/2012 - 02:56

Aquests del PP si se'n fumessin un de tant en tant no dirien tantes tonteries. Vaja, pitjor que ara segur que no.

#7 Ciutadà català, Catalunya, proper estat europeu., 07/05/2012 - 23:55

Entre el que es fumen els pperos i el que es fumen els sociates, estem arreglats a Catalunya....

#5 joan, Bcn, 07/05/2012 - 22:34

http://politica.e-noticies.es/el-ex-presidente-de-nngg-admite-que-fue-adicto-a-la-cocaina-28235.html

#3 pepe, andorra, 07/05/2012 - 18:36

Me importa un huevo lo q diga un pijoprogre sobre lo q dice un pepero. Mi vida va a seguir igual, mas pobre por su culpa, pero va a seguir igual.

#2 María, Sants, 07/05/2012 - 18:16

Esto Juan José de las juventudes del PP de Sants nunca lo diría. Es un chico inteligente y capacitado para liderar mejor las nuevas generaciones que el presidente actual. Deberían plantearse el cambio.