Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2011. 17:48h.

El cap de llista de CiU per Tarragona plega als dos mesos

"Tot apunta a què ens trobem davant una autèntica estafa pels votants de CiU", segons el PP

El cap de llista de CiU per Tarragona plega als dos mesos

Josep Poblet, amb Núria de Gispert, presidenta del Parlament

El cap de llista de CiU per Tarragona, Josep Poblet, ha renunciat al seu escó al Parlament, dos mesos després de la seva constitució. Poblet ha presentat l'escrit de renúncia aquest dijous al matí al registre de la cambra catalana. El seu substitut serà el candidat de la Conca de Barberà, Joan Güell i Serra, que era el número 14 a la llista de la federació nacionalista.

Güell serà el segon representant de la JNC al Parlament, juntament amb el seu president, Gerard Figueras. Amb 22 anys, el de Vimbodí i Poblet serà el diputat més jove de l'hemicicle.

El diputat sortint va ser proclamat dilluns passat candidat a l'alcaldia de Vila-seca, de la que és primer regidor des de 1995, i candidat a la presidència de la Diputació. CiU ha assegurat en un comunicat que Poblet "prioritza l'alcaldia de Vila-seca".

Per la seva banda, el diputat tarragoní del PP, Rafael Luna, ha preguntat Poblet si "ja estava prevista la renúncia a l'escó abans de les eleccions del 28 de novembre". El dirigent popular ha afegit que "tot apunta a què ens trobem davant una autèntica estafa pels votants de Convergència i Unió i una mostra de manca d’ètica i de quina importància li donen els nacionalistes a Tarragona: zero, o menys que zero”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ramon, barcelona-c, 25/02/2011 - 00:07

Potser ens trobem devant d'un cas com el del Millo a Girona. Veu venir una época de mal suportar les retallades i es vol consevar pur per el PP o el PSOE . Aquesta forma de fer ha contribuit en gran manera a fer de Catalunya un gran país.Gracies Poblet a tu i la teva familia.

#2 Carles, Barcelona, 24/02/2011 - 22:38

President de la diputació de Tarragona, alcalde de Vilaseca i diputat al parlament,això si que és acumular càrrecs. Bé ara que es presenti a les eleccions a corts generals que aquest càrrec li falta.

#1 Gio, del segrià, 24/02/2011 - 19:11

Luna.. preocupat dels teus votants. Els que votem CiU ja ens espavilem solets, sense la teva ajuda ni protecció.