Publicitat
Política · 14 de Juny de 2018. 15:06h.

El cap dels Mossos del 155 renuncia al càrrec

Interior accepta la dimissió de Ferran López perquè la seva tasca al capdavant del cos era "temporal i limitada"

El cap dels Mossos del 155 renuncia al càrrec

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha comunicat al comissari en cap Ferran López que accepta la seva renúncia a continuar exercint les funcions de cap del Cos de Mossos d’Esquadra. La renúncia del comissari ve motivada pel fet que la seva acceptació el passat mes d’octubre era “temporal i limitada al període que s’obria amb la nova dependència governativa” i en considerar que “la constitució d’un nou Govern a Catalunya posa fi a aquesta temporalitat”.
 
Acceptada la renúncia, el conseller ha encomanat al director general de la Policia i al seu equip "la tasca d’anàlisi de l’actual estructura dels Mossos i les seves dinàmiques de funcionament". Aquest encàrrec "té com a objectiu proposar, si s’escau, les mesures necessàries per  reforçar i adequar l’organització policial amb la finalitat de garantir el millor servei a la societat catalana".
 
El conseller ha encarregat a l’actual comissari cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, Miquel Esquius i al comissari cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central, Joan Carles Molinero, que "continuïn dirigint de forma  coordinada aquestes dues comissaries durant aquest període d’anàlisi".
 
El conseller ha expressat al comissari López "la seva comprensió respecte a les raons que han motivat la seva renúncia i li ha agraït els serveis prestats en una etapa especialment complexa per la gestió dels Mossos". Així mateix, el conseller ha fet palès al comissari la seva voluntat de "seguir comptant amb la seva expertesa i professionalitat dins de l’estructura policial dels Mossos d’Esquadra".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 15/06/2018 - 01:41

¡Pero leñe, se parece a "Julito el rojo"! Si hombre, el general de Pudimos, Julio Rodriguez "el valiente" que negó la orden de disparar a los piratas del Alacrana, los rehenes ya estaban a salvo y nuestros soldados los tenían a tiro. Resultado, los piratas saben que es rentable secuestrar españoles, catalanes también, el gobierno siempre paga

#4 poble sec, bcn, 14/06/2018 - 17:58

Ahi confirmat - Avui dimiteix ¿Que li han proposat?

#3 botifler1914, Sinitaca, 14/06/2018 - 17:40

Señal de que Buch lo ponía n un brete...

#2 Laughter, L'H España, 14/06/2018 - 16:50

Cuánta hipocresía en la Degeneralidad de Cataluña.

#1 Montserrat, Barcelona, 14/06/2018 - 16:12

El tal López deu estar escamat i no es fia d'aquesta trepa encapçalada pel titella del pastisser-boig, perquè ara ja sap la lliçó... Val més ser cua de peix que cap d'arengada