Publicitat
Política · 28 de Maig de 2019. 14:27h.

El càrrec fantasma de Joana Ortega

Budó no sap explicar els "projectes transversals" d'Ortega

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, no ha sabut explicar els "projectes transversals" que desenvoluparà l'exvicepresidenta i exconsellera Joana Ortega, que recentment ha estat nomenada assessora per la consellera d'Empresa, Maria Àngels Chacon.

Budó ha exposat a pregunta d'e-notícies que "cada conseller té dret a contractar i defensar quines persones poden estar assessorant-les i treballant al seu costat, sumant amb feina i amb propostes en el seu equip".

La consellera de la Presidència ha afegit que Ortega ha estat contractada "com a assessora d'una Conselleria per tal de treballar i assessorar com fan molta estructura de càrrecs eventuals".

Davant la insistència d'aquest mitjà perquè aclarís què són "projectes transversals", Meritxell Budó ha dit que "són aquells projectes que es treballen de manera transversal a dins d'una mateixa una conselleria".

L'exvicepresidenta Joana Ortega, que va ser diputada des de 2006 fins 2015, pot ocupar el càrrec tot i estar inhabilitada per l'organització de la consulta del 9N. Ortega va ser condemnada pel TSJC a una inhabilitació d'un any i 9 mesos pel TSJC, però el Suprem el va rebaixar el passat mes de desembre a nou mesos.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Como su nombre indica, Barna, 29/05/2019 - 12:29

Als temps del batxillerat franquista (on encara apreníem els noms dels rius d'Europa que ara ningu coneix), quan hom no tenía ni p...idea del que anava la pregunta de l'examen, es recurría a l'axioma de "como su nombre indica", sembla que aquest recurs ncara és vàlid per les conselleres del Govern en funcions : transversal vol dir transversal

#18 Alien, Pluton, 28/05/2019 - 17:44

Això és com quan van nombrar el nen Pujol director general d'afers interdepartamentals, que suposo era anar en patinet pels passadissos de la Generalitat. Quan de temps hem de seguir finançant mamandúrries d'aquestes?

#17 Alien, Pluton, 28/05/2019 - 17:42

Quins collons! I ja fitxa? No poden tenir una inspecció de treball o una querella per utilització injustificada de fons públics? Per què li hem de pagar 100000 euros per la patilla a aquesta senyora? No havia obert una tenda de samarretes transversals? Ja l'ha hagut de tancar? Colla d'impresentables!

#16 Chris, Lleida, 28/05/2019 - 17:31

Aquesta és la realitat del procès des del punt de vista de JxCat, i no la que feien els hiperventilats pro-aldarulls al carrer. La pela és la pela.

I de ERC ni en parlem, ja ho diu Arrimadas que això és el modus vivendi de tota aquesta canalla. No m'inspiren cap confiança des de la segona república fins aquests díes.

#15 luis, barcelona, 28/05/2019 - 17:24

Los 100.000 son los 70.000 mas las dietas