Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2018. 17:28h.

El cas Abidal queda en no res

El Jutjat d'Instrucció arxiva el cas "davant la inexistència de contradiccions"

El cas Abidal queda en no res

Abidal, el dia del seu comiat (Foto: Miguel Ruiz - FCB)

La magistrada del Jutjat d'Instrucció número 28 de Barcelona ha arxivat el cas Abidal per presumpte tràfic d'òrgans i falsedat documental "davant la inexistència de contradiccions". La jutgessa ha decidit no reobrir la investigació sobre les irregularitats en el trasplantament de l'exfutbolista francès del Barça que va demanar la fiscalia.

La jutgessa ha decidit desestimar la petició de la fiscalia perquè no veu viable ni eficaç la comissió rogatòria a França per examinar la ferida del cosí d'Abidal i ha descartat falsedat documental i alteracions en les firmes.

La magistrada tampoc ha acordat la nova diligència que la fiscalia va proposar per tal que declarés en qualitat de testimoni pel trasplantament i que se sotmetés a un examen mèdic al cosí d'Eric Abidal per tal de comprovar si va ser donant viu del fetge trasplantat.

"Es confirma l'arxivament del cas Abidal. No hi ha cap fet nou que indiqui la necessitat de reobrir el cas", ha informat l'advocat de Sandro Rosell, Andrés Maluenda, en un missatge al seu compte de twitter.

El trasplantament d'Eric Abidal es va dur a terme l'any 2012 a l'Hospital Clínic de Barcelona i la recuperació es va fer a les instal·lacions privades de l'hospital.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat