Publicitat
Política · 1 de Maig de 2022. 11:31h.

"El cas del president Torra s'anul·larà amb espionatge o sense espionatge"

Gonzalo Boye: "Les punxades no han sigut amb autorització"

"El cas del president Torra s'anul·larà amb espionatge o sense espionatge"

L'advocat dels expresidents de la Generalitat Quim Torra i Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha assegurat aquest dissabte -al programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3- que el cas de Torra que va ser inhabilitat per desobediència "s'anul·larà amb espionatge o sense espionatge perquè va ser una aberració jurídica el que han fet amb ell".

Boye ha afirmat que "les punxades -als telèfons mòbils de diversos líders independentistes amb el programa Pegasus- no han sigut amb autorització, el jutge del Tribunal Suprem no ho ha fet". Diu que "ho sabíem fa un temps, però no teníem les proves", per tant, ara "queda per determinar qui ho va ordenar, qui ho va pagar i d'on ho va pagar".

"L'atac mateix i les dades s'utilitzen des del servidor d'una empresa privada fora d'Espanya, per tant, no existeix un jutge que sàpiga el mecanisme que s'utilitzarà i ho autoritzi, perquè és impossible", ha exposat Boye.

L'advocat ha estat contundent amb les explicacions per part del govern espanyol. Assegura que "la desesperació els està fent explicar relats a mitges i se'ls estan complicant les històries tremendament. Això pot ser un desastre només per les versions que estan donant". A més, ha explicat que portarà el cas de l'espionatge als jutjats d'Europa.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 Pep Sales, Olot, 03/05/2022 - 08:49

Lo que diga este terrorista me importa muy poco. En USA le hubiera caído la perpetua. Aquí un terrorista nos da lecciones de democracia. Es repugnante

#22 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 02/05/2022 - 11:23

Però ha presentat ja el recurs de nul.litat del procés contra Torra per desobediència? Vinga espionatge, vinga Pegasus i tal i qual.... Quan un advocat creu ue el procés contra el seu client és una "aberració juridica", ha d'actuar immediatament. Això pasa per acaparar les defenses de tot l'independentisme. Els seus clients, l'adoren....

#21 Dr Strangelove, Mein führer! I can walk!, 02/05/2022 - 09:50

Hola Gonzalo,

Cuéntanos a la audiencia como acabó la "gira internacional" lo de los chicos de Alsasua.

#20 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 02/05/2022 - 08:53

Puede que sea un montaje, huele a mierda de principio a fin, no es la primera vez que nos la cuelan estos payasos. Porque siempre que montan un tinglado aparece ese siniestro personaje alopécico resabiado. El abogado del Mocho apoyando la tesis del amigo del Mocho financiada por la fundación Open Society de George Soros, nada menos.

#19 Tirant, Bcn, 01/05/2022 - 21:36

Aquest paio amb el seu "brillant" historial (exterrorista del MIR xilè i exterrorista d'ETA condemnat a 12 anys) és l'advocat ideal del separatisme català. Quadra a la perfecció.