Política · 21 de Juliol de 2022. 19:03h.

El cas del PSC de l'Hospitalet es desinfla

Arxiven la causa per a nou persones

El cas del PSC de l'Hospitalet es desinfla

Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, en una imatge d'arxiu

La magistrada del Jutjat d'Instrucció número 4 de Cornellà de Llobregat (Barcelona) ha arxivat provisionalment la causa contra nou regidors i treballadors municipals de Cornellà de Llobregat en no apreciar delicte en la seva actuació en una derivada del suposat desviament de fons al Consell Esportiu de L'Hospitalet de Llobregat.

Entre ells es troba el tinent d'alcalde i regidor d'Economia, Sergio Fernández, que va ser detingut pel passat mes de febrer. Les nou persones estaven sent investigades pels delictes de prevaricació, malversació i frau a l'administració pública.

Aquesta peça separada es va obrir davant la sospita de la jutgessa de l'Hospitalet que investiga el presumpte desviament de fons en les subvencions al Consell Esportiu que a Cornellà es van signar serveis d'arbitratge amb aquest ens per a benefici personal. En aquesta causa, recentment, ha estat exonerada l'alcaldessa socialista Núria Marín.

La jutge de Cornellà que va assumir aquesta peça separada ha arxivat la causa a nou dels investigats, encara queden quatre persones en qualitat d'investigades que està previst que declarin el proper 8 de setembre.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat