Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2019. 22:00h.

El cas dels ERE empaita Pedro Sánchez

Evita aclarir tres cops si dimitirà en cas de sentència condemnatòria

El cas dels ERE empaita Pedro Sánchez

Pedro Sánchez (foto: PSOE)

El president del govern espanyol en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, ha evitat respondre si dimitiria en cas que el seu partit fos condemnat per un cas de corrupció. El líder de Ciutadans, Albert Rivera, li ha preguntat durant el debat d'investidura si en cas de "sentència condemnatòria dels ERO, dimitirà vostè, si o no?”.

“Si vostè diu que la moció de censura va ser per un cas de corrupció del PP, vostè dimitirà si hi ha condemna contra el PSOE pels ERO? Sí o no? Si vostè es puja a aquesta tribuna i diu: dimitiré si condemnen al meu partit pels ERO, començarem a creure-li”, ha insistit Rivera. Però Sánchez no li ha contestat a cap de les seves rèpliques.

El líder de Ciutadans, d'altra banda, ha considerat que el candidat a la reelecció té “un pla per perpetuar-se en el poder”. “Un pla que és bo per a vostè i per als 'endollats del PSOE', per als seus militants i els seus socis, però dolent per a les famílies a les que el senyor Sánchez els apujarà els impostos, i per a la resta dels ciutadans que patiran la seva sectarisme”, ha manifestat.

Rivera ha criticat que “prefereix pactar amb els que no volen el 155 abans que amb els que volen que s'apliqui la Constitució”. També li ha preguntat sobre la possibilitat d'indultar els presos independentistes en cas de sentència condemnatòria: “Mirarà de cara als espanyols quan els perdoni?”. Sánchez, tanmateix, no ha volgut concretar-li els seus plans.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Cris, Barcelona , 23/07/2019 - 13:47

Llama la atención, que no soporte ningún partido a Sánchez, ni en política, ni personalmente. Haber si al final el PSOE tendrá que cambiar de candidato a la presidencia. Les ha engañado demasiadas veces y no se fian

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/07/2019 - 00:50

"@sanchezcastejon: "Cómo que no he hablado de Cataluña? Llevo dos horas hablando de Cataluña: La sanidad, los servicios sociales, la precariedad...!"

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/07/2019 - 23:56

Pues si no lo ha aclarado ya se lo aclaro yo Sr. Rius. Sánchez no ha dimitido por su tesis doctoral fraudulenta,algo que le afecta directa y personalmente. Mucho menos lo hará por los ERES. Una vez se siente el sillón no se le despegará ni con agua caliente.