Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2018. 15:05h.

El cas Inipro amenaça la carrera política de Ballesteros

Processat l'alcalde de Tarragona

El cas Inipro amenaça la carrera política de Ballesteros

El jutge del cas Inipro, Joaquín Elías, manté les acusacions contra l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i tanca la instrucció del cas. Joaquín Elias acusa Ballesteros de vuit delictes: prevaricació, alteració de preus en concursos i subhastes públiques, falsedat documental, frau, suborn, malversació, tràfic d'influències i abús de l'exercici de la funció pública.

La CUP, que va denunciar el cas, ja ha mostrat la seva satisfacció per aquesta decisió del jutge. L'advocat de Ballesteros, i els d'altres advocats, per la seva banda, han anunciat que hi presentaran recurs.

El cas Inipro investiga suposades irregularitats comeses a l'hora de contractar una empresa pròxima al PSC. En concret, s'investiga l'adjudicació irregular d'un contracte a l'empresa Inipro, per part de l'Ajuntament de Tarragona, per treballar amb la població nouvinguda.

Segons la interlocutòria del jutge, Josep Fèlix Ballesteros va firmar el pagament de les factures a Inipro tot i les advertències d'il·legalitat. El cas, tanmateix, podria anar molt més enllà, perquè hi ha una peça separada en la qual s'investiga si la contractació d'Inipro era una tapadora perquè persones afins al PSC fessin feines remunerades per al partit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi BR, L'H, 12/09/2018 - 18:23

Si fós un alcalde independentista sortiria en el titular