Publicitat
Política · 19 de Març de 2014. 15:14h.

El cas ITV amenaça la carrera d'Oriol Pujol

El TSJC acorda prendre declaració també per un presumpte delicte de suborn

El cas ITV amenaça la carrera d'Oriol Pujol

Oriol Pujol, en una imatge d'arxiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha imputat per presumpte suborn el diputat de CiU al Parlament, Oriol Pujol, la seva dona, Anna Vidal, i els empresaris Sergi Alsina i Ricard Puignou dins del cas de la suposada trama per a la concessió irregular d'ITV.

Segons les acusacions, Pujol hauria cobrat 300.000 euros a través de l'empresa de la seva dona per votar a favor d'unes esmenes a la Llei de Seguretat Industrial del 2008 que afavoria els empresaris. El magistrat Enric Anglada ha decidit, després d'escoltar les parts, "la continuació del present procediment" dins de la investigació de les ITV, on Oriol Pujol ja estava imputat per presumpte tràfic d'influències.

El jutge ha acceptat la petició de la Fiscalia i ha citat aquests quatre imputats, i també ha convocat sis persones com a testimonis, inclòs el que era encarregat de la Generalitat per a la negociació de les ITV, Josep Tous.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 José Quinta, LH, 20/03/2014 - 20:00

Ah, pero aún tiene carrera política? ?

#21 pep, manresa, 20/03/2014 - 11:45

i els cas Banca Catalana?... i el cas Casinos?... i el cas Loteries?... i el cas Treball?... i el cas Turisme?... i el cas Fons d'Ajuts Europeus?... i el cas Palau?... I el casos Pujol, MIllet, Alavedra i Prenafeta?... i les dotzenes de casos als paradisos fiscals?.. i els milers de casos 4%?...

#20 Gerard, Balaguer, 20/03/2014 - 11:07

Quan hagi passat tot el procés sobiranista l'absoldran perquè fins ara tots els testimonis han dit que no hi té res a veure. Fins llavors, l'únic objectiu és enfonsar el partit que encapçala el procés. Vaja, com els comptes a Suissa d'en Mas, que després de les eleccions no existien... ves per ón!

#18 Lo gaiter , LLobregat, 19/03/2014 - 22:04

A una Catalunya independent i lliure colons i quintacolumnistes, aquests atacs judicials a Catalunya mai tindrien lloc.

#17 Eva G, Fort Pienc, Barcelona (España), 19/03/2014 - 19:08

Titular: "El secretario general de un partido político e hijo de su Presidente de Honor, imputado por soborno".
En cualquier país del mundo conllevaría dimisión o cese fulminante. ¿Por qué aquí no?