Publicitat
Política · 14 de Març de 2014. 08:33h.

El cas Método 3 pot passar factura a Camacho

El PP li ofereix anar a les llistes del Parlament Europeu, segons El País

El cas Método 3 pot passar factura a Camacho

Una trobada del Comité Executiu del PPC

El líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha ofert a la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, integrar-se en la candidatura del PP al Parlament Europeu, segons informa El País, que afegeix que la senadora està meditant seriosament l'oferta i fonts de la formació asseguren que hi ha "un 99% " de possibilitats que ho acabi acceptant.

El diari explica que aquesta mesura tindria com a objectiu frenar l'ascens de Ciutadans a Catalunya, a qui totes les enquestes situen per davant dels Populars. A més, Camacho apareix sempre com una de les polítiques pitjor valorades i el cas Método 3 l'ha perjudicat. D'altra banda, el PP busca una veu catalana a Brussel·les coincidint amb el debat sobiranista.

La vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat, podria succeir-la, sense descartar un congrés extraordinari per formalitzar la successió abans de l'estiu. Fonts pròximes a Camacho van negar, però, que la direcció hagi fet, ara per ara, cap oferta a la senadora.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Terraxa, Terrassa, 17/03/2014 - 08:53

Ja m'agradaria que em castiguessin enviant-me a l'Europarlament.
Si això és un càstig imagina't els premis!!

#13 domador de tamburets, gualba, 15/03/2014 - 11:48

Algun dia m'agradaria veure una estadistica sobre quin es el periode mig de durada d'un politic en càrrecs publics o de designació política ja sigui al govern o oposició. Perquè rellevar gairebé sempre comporta "compensar"?

#12 Antonio , Huesca, 15/03/2014 - 08:55

La Camacho, cobrando de senadora y de diputada en el Parlament ,es decir 2 sueldos nada despreciables, Y la gente normal esforzándose cada vez más para llegar a fin de mes. ¿habrá todavía alguien que la vote para q también se coloque a cobrar en Bruselas? Si es así es q hay mucho tonto suelto.

#11 Ramon Cugat, Sant Cugat, 14/03/2014 - 18:06

Es a Bruseles on han de posar una tanca anti-trepa i no a Ceuta i Melilla.

#10 Marcel, Bna, 14/03/2014 - 16:51

Per Deu!, si no és bona per aquí, tampoc ho pot ser per cap altre lloc, voleu que encara caiga més avall la marca d'España?, li falta ética, és mentidera i no te moral. I aquí ens poseu a la "nena", ens "doni pel sac", com sa mama la tindra ben ensenyada..Fugint dels pets caurem a les merdes.