Publicitat
Política · 9 de Juny de 2010. 13:24h.

El cas Millet 'esquitxa' Castells

La Fiscalia veu tracte de favor del conseller a l'expresident del Palau de la Música

El cas Millet 'esquitxa' Castells

Castells, rodejat de periodistes, al Parlament

La Fiscalia ha presentat una querella per tràfic d'influències contra Fèlix Millet per l'operació per construir l'hotel del Palau de la Música, en què s'anava a embossar una comissió de 3'6 milions d'euros, gràcies a un conveni signat amb el conseller d'Economia, Antoni Castells.

La querella assenyala que Fèlix Millet i la seva mà dreta Jordi Montull es van aprofitar de les seves relacions personals amb Castells per aconseguir que la Generalitat es compromet a requalificar les finques on un promotor privat havia de construir l'hotel, que finalment va quedar paralitzat en esclatar l'escàndol de l'desviament de fons del Palau de la Música.

En el seu escrit, la Fiscalia assenyala que el conseller d'Economia va signar el conveni sense tramitar els informes jurídics previs preceptius, deixant en mans de Millet la indemnització que hauria de percebre la Generalitat per la pèrdua de valor patrimonial derivada d'aquesta operació urbanística

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Martí, Barcelona, 10/06/2010 - 09:33

Esquerra i Portabella sempre es van oposar a aquest hotel amb arguments sòlits. Dir el contrari és mala fe.

#31 virtudes (aran), vielha, 10/06/2010 - 08:51

ERC no està enmerdada com els altres simplement pq no han manat mai, ... però que us penseu que tots aquests que us representen, sobre tot CAROTA no s'hi fotria de peus a la galleda??

#30 Wolfgang, Barcelona, 10/06/2010 - 08:47

Considero que Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona és l'únic partit que que dóna suport als veïns i veïnes i que s'ha oposat sempre a l'hotel del Palau.

#29 Kropotkin, Vic, 09/06/2010 - 20:13

Jua, jua, jua,... Ahora se comprende porque tienen tanta prisa por ser independientes. Eso de la Justicia propia en manos de amiguetes es realmente tentador entre gente asi... Jua, jua, jua,...

#28 elvira linda, Barcelona, 09/06/2010 - 19:38

Montilla DIMISION y Millet A LA PRISION