Publicitat
Política · 19 de Maig de 2010. 18:25h.

El cas Millet revifa el tripartit

PPC i ICV coincideixen en donar suport a una comissió d'investigació sobre CDC

El cas Millet revifa el tripartit

Millet, entre els seus advocats, a la sortida dels jutjats

El PPC i ICV han reclamat la creació d'una comissió d'investigació sobre CDC, arran de les darreres informacions periodístiques sobre el cas Millet. El portaveu adjunt popular al Parlament, Josep Llobet, s'ha felicitat que ICV "s'uneixi a les tesis del PPC" i ara demani una comissió d'investigació.

Llobet ha sol·licitat a CiU "màxima transparència” i ha assenyalat que “si no tenen res a amagar, aquesta és la millor manera de demostrar-ho”. Alhora, el dirigent popular ha instat al PSC i ERC a "deixar-se d'ambigüitats i d'excuses i diguin veritablement si volen o no que es creï aquesta comissió".

El portaveu adjunt popular ha recordat que el setembre de 2009, en fer-se públic el cas Millet, el PPC ja va reclamar la creació d’aquesta comissió “i va ser rebutjada per tots els grups, excepte Ciutadans”. Ara, la iniciativa va acompanyada d’una carta signada per la portaveu del grup parlamentari, Dolors Montserrat, en la que demana el suport de cada un dels partit a la comissió d'investigació.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 David, Cornellà, 20/05/2010 - 13:50

Ni defenso els uns ni els altres. Crec que tots plegats hauríem d'opinar NOMÉS quan hi hagi la sentència, ni durant la investigació ni durant el procés. I molt menys si estem en precampanya.

#14 Pep, Alt Empordà, 20/05/2010 - 11:46

Ui tots els soldats Convergents defensant la corrupció fastigosa del partit.enquestes de la Vanguardia..jajaj Convergencia és corrupte i el que digui el jutge és el que realment quedará d'aquest procés, malgrat tots els comentaris que pogueu anar fent

#13 Terraxa, Terrassa, 20/05/2010 - 09:53

8 anys al poder i rebent informes de la Sindicatura de Comptes que ho denunciaven i ho treuen ara. Vinga home, vagin al tanto els del PSC que no surtin en un assentament més recent. O que La Caixa els perdoni uns quants milions de deute.

#12 Isidre, Reus, 20/05/2010 - 09:40

Els P$OEmontillistes és clar que moriran matant...però el cas és que indefectiblement ja estan morts.

#11 Jordi, Barcelona, 20/05/2010 - 09:24

Tan sols 10 comentaris. Queda clar que el tema ja està amortitzat i descomptat. Tot se'ls gira en contra al socialistes.