Publicitat
Política · 30 de Juny de 2010. 14:04h.

El 'cas Palau' assetja Hereu

La jutge imputa el tinent d'alcalde i el gerent d'urbanisme de Barcelona

El 'cas Palau' assetja Hereu

Ramon García-Bragado, tinent d'alcalde d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona

La jutge Miriam de Rosa, que s'ocupa del sumari sobre el cas de l'hotel del Palau de la Música, ha imputat el tinen d'alcalde d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado; el gerent municipal de urbanisme Ramon Massagué, i l'arquitecte Carlos Díaz, del despatx d'Oscar Tusquets.

Aquests tres nous imputats van comparèixer inicialment com a testimonis en el sumari. La jutge els ha citat a declarar de nou, però aquesta vegada en qualitat d'imputats

Així mateix, la jutge ha decidit la posada en llibertat de Fèlix Millet i de Jordi Montull, empresonats en relació amb el cas. La jutge va decidir el seu ingrés a la presó per la possibilitat que pressionessin als testimonis, però ara, després que ja ha acabat la declaració dels testimonis, aquest argument ja no té vigència.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Alaguait, BCN, 01/07/2010 - 08:25

Per a qui no ho sapigui. Aquest paio és el mateix que quan estava a Presidència amb Maragall va intentar que l'Art Sacre de Lleida anés per via directa a Barbastre. El seu origen manyo li va poder més que el seu servei a Catalunya... I ara patapam!

#14 Juan, bcn, 01/07/2010 - 01:20

Con esa cara y esas manos...

#13 Marrameu, Segrià, 30/06/2010 - 23:24

Els socialistes sempre són els únics imputats i empresonats per corruptes, tot i tenir als jutges i fiscals de la seva banda.
I volen fer judicis paral·lels!

#12 Dídac, Barcelona, 30/06/2010 - 22:16

Quan ERC va formar el primer govern jo pensava que destaparien tots aquests corruptes, però vet aquí que s'han callat com a morts i han de ser els jutges espanyols qui facin la neteja.
Per això molts vam deixar de confiar en ERC.

#11 MAFIA.CAT, MAFIA.CAT, 30/06/2010 - 21:32

PARA ESTO SIRVE LA AUTONOMÍA, PARA QUE LA "COSA NOSTRA" CATALANA CAMPE A SUS ANCHAS....