Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 15:37h.

El cas Palau divideix Junts pel Sí

ERC vota a favor d'acusar CDC i el PDECAT s'absté

El cas Palau divideix Junts pel Sí

Diputats de Junts pel Sí, en el moment de la votació

El ple del Parlament ha reclamat al Govern que forci que el Palau de la Música acusi Convergència en el cas Palau. la votació ha cretat un conflicte a Junts pel Sí, ja que el PDECAT i ERC han votat de manera diferent.

Les dues resolucions, presentades per la CUP i per Catalunya Sí que es Pot, CSQP, han tingut pràcticament els mateixos vots afirmatius, 102 i 103 respectivament, amb els vots de PSC, la CUP, el PP, Ciutadans, ERC, Demòcrates i alguns independents de JxSí.

Pel que fa a les abstencions, han estat 30 i 29, corresponents als diputats del PDECAT, i també hi ha hagut vots en contra, 2 i 3 respectivament. Aquests vots han estat d'alguns independents de Junts pel Sí, com és el cas de Germà Bel.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Ajo y Agua, Bcn, 17/05/2017 - 16:33

Uns quants Premis Nobel de la Pau i un munt de personalitats, a favor que els catalans puguin votar. Hui, que els d'Ejpañia-Coñío comencen a quedar en evidència!

Ajo y agua!
//*//

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/05/2017 - 16:02

Queda demostrat. Per la independencia fan el que calgui. Si ho poden aconseguir democràticament, millor, pero com veuen que els hi falta gent, tot s'hi val: Renunciar als ideals, tapar-se la corrupció els uns als altres, amagar-se rera lleis injustes i crear-ne de pitjors. Aixó no es democràcia.

#1 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 17/05/2017 - 15:57

Yo, no necesito conversar
porque adivino que ya sabes como soy
tu me has conocido siempre.

Amigos para siempre
Means you´ll always be my friend
Amis per sempre
Means a love that will never end
Friends for life
Not just a summer or a spring
Amigos para siempre