Publicitat
Política · 2 de Juny de 2010. 13:53h.

El cas Pretòria es cobra un segon alcalde del PSC

César Arrizabalaga dimiteix "indignat" perquè se'l relacioni amb la trama

El cas Pretòria es cobra un segon alcalde del PSC

César Arrizabalaga

L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), ha dimitit tot i negar ahir qualsevol vinculació urbanística del municipi amb els imputats en el cas Pretòria, després de l'aparició del seu nom en el sumari, que es va fer públic la setmana passada .

En un comunicat difós, l'alcalde es va mostrar "indignat" per algunes informacions que han aparegut aquest cap de setmana en mitjans de comunicació on el relacionen amb el cas Pretòria i que relacionaven la seva possible marxa del consistori amb la seva vinculació amb la trama de corrupció urbanística .

"El meu nom apareix en el sumari, però no hi ha hagut cap vinculació urbanística entre el municipi i els imputats en el cas", va assenyalar. Tot i això, va reconèixer que "és cert que m'he reunit amb Bartomeu Muñoz per temes comuns d'ambdós municipis, és part de les obligacions d'un alcalde tenir relacions fluides amb els màxims representants de les poblacions de l'entorn".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 El Tete petit, Barcelona, 04/06/2010 - 10:27

Veieu ara perwquè els sociates no volen investigació, sortirien escaldats

#12 Torrescárcela, Barcelona, 03/06/2010 - 17:21

Los así llamados partidos de izquierdas vuelven a golpear a las personas más indefensas. ¿Por q no suprimen consejerías, asesores, puestos para amigotes y hermanotes, embajadas, subvenciones inútiles? Q venga Albert Rivera a barrer toda esta porquería

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/06/2010 - 16:42

Una a una irán cayendo las fichas del dominó socionacionalista.

#10 daniel romeo, montcada, 03/06/2010 - 10:09

TODO LO QUE SE DICE SOBRE CESAR ES MENTIRA
HA SIDO UN CRACK
TODO Y TODO PARA EL PUEBLO
VIVA EL ALCALDE

#9 Inocenci Bragulat, Sabadell, 03/06/2010 - 08:10

Pobrets els de CiU del Vallés, quan surtin els maletins farcits de bitllets que portava en Cruells cap a Sabadell i comencin a cantar els "negres" del Maresma, que no son pas els "negres" del Maresme, ja ja ja.