Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2014. 18:45h.

El cas Pujol debilita Mas abans de la reunió amb Rajoy

Montilla admet que no "reforça les pretensions polítiques" del president

El cas Pujol debilita Mas abans de la reunió amb Rajoy

Montilla, amb Pujol, en una imatge d'arxiu

L’expresident de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat aquest dilluns que "el tema Pujol no reforça les pretensions polítiques de Mas" abans de la reunió amb Rajoy. "No sóc optimista -ha afegit- sobre els resultats de la reunió, però si queden per a una altra reunió, ja serà un èxit".

En la seva opinió, "els punts de partida són molt poc flexibles; hi van lligats de peus i mans els dos interlocutors. Estaria bé que fossin capaços de tenir una diagnosi de la situació que pugui ser comuna. Els problemes de bloqueig no se solucionaran amb una reunió".

Montilla ha admès també que està “decebut” amb Jordi Pujol, després que reconegués haver tingut diners irregulars a l’estranger. L'expresident, a més, ha instat el també expresident a donar “explicacions”.

En una entrevista al canal 3/24, ha dit que “ell en el comunicat manifesta la voluntat d'explicar-se (...) i jo estic convençut que ho acabarà fent”. Tot i això ha admès que està "sorprès i decebut" després de la ‘confessió’ de l’exlíder de CiU.

Montilla ha explicat també que "Pujol ha estat l'adversari polític durant dècades, però sempre he tingut un respecte cap a la seva figura. Per tant, una notícia d'aquestes característiques es rep amb sorpresa i provoca una decepció".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 gavarres, girona, 29/07/2014 - 20:30

l'analista és en Montilla?

#13 Josep maria, salou, 29/07/2014 - 15:03

RaJOY ha rebut l'ajut del principla gent del CNI a Catalunya ell JORGE pujol

#12 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 29/07/2014 - 09:23

Perdre força?!
En Mas la força la té del seu poble i no pas d'en Pujol.
Si cal, a en Pujol ja el jutjarem, però no es poden barrejar coses; però si insisteixen, el Gobierno te el cas Gürtel i ni piula. Rajoy cobrant sobres de diner negre! ! !
El que té la força és en Mas.!!

#11 Meliq Salau, Reus, 28/07/2014 - 20:54

Val a destacar també que Emilio Botín 2.000 milions, Juan Carlos Borbón 1.800 milions i Jordi Pujol 4 milions però ai las! els informatius, documentals i tertúlies de llurs televisions a qui d'aquests tres els dediquen? Al catalang!

#10 Meliq Salau, Reus, 28/07/2014 - 20:54

... #FelipeGonzálezGasNaturalFenosa #SolbesEndesa #ElenaSalgadoEndesa #DeGuindosEndesa #AznarEndesa ...etc. Val a destacar també que Emilio Botín 2.000 milions, Juan Carlos Borbón 1.800 milions i Jordi Pujol 4 mili...