Publicitat
Política · 24 de Març de 2010. 17:33h.

El 'cas Sánchez Llibre' es desinfla

'El Periódico' 'amaga' l'exculpació del diputat en el finançament il·legal d'Unió després d'haver donat en portada la seva implicació

El 'cas Sánchez Llibre' es desinfla

Imatge de la portada d''El Periódico 'quan es va iniciar el cas

El Periódico va dedicar la seva portada el passat 17 de febrer a que "La fiscalia desentranya el finançament il·legal d'Unió", un cas de presumpte finançament irregular que implicava al diputat al Congrés Josep Sánchez Llibre. L'endemà també insistia en portada que "Un sms implica Sánchez Llibre en la trama d'Unió", però com va avançar aquest dimarts La Vanguardia, la fiscalia del Tribunal Suprem no ha trobat indicis contra el dirigent d'UDC. El diari ho recollia aquest dimecres amb un "Sánchez Llibre, eximit del cas de finançament il·legal d'Unió", però en plana par i sense publicar-ho en portada.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Bacus, Tarragona, 25/03/2010 - 19:19

De tots els diaris, des de la dreta a l'esquerra passant pels mes o menys "neutrals" no n'hi cap de tendenciòs i manipulador com EL PERIODICO que la única cosa que fa es desinformar i amagar descaradament el que no els interessa donar a conèixer.

#9 Kropotkin, Vic, 25/03/2010 - 14:24

De hecho, en Matrix Catalonia nunca ha habido corrupción ni nada por el estilo. De hecho, hasta Millet resultará ser inocente en cuanto le hagan, por descuido, unas escuchas ilegales.

#8 Domènec, Lleida - Catalunya, 25/03/2010 - 11:42

No paga la pena ni de parlar-ne del diari del movimiento sociata.No el llegeixen ni els mateixos que el patrocinen (amb els nostres diners, aixó sí,que es lo que tenen els sociates.Repartir lo dels demés, no lo seu)i crear vicaries panfletàries.Són aixó

#7 Salvador Coll, Bcn, 25/03/2010 - 10:51

És la premsa del Movimiento.

#6 Enric, BCN, 25/03/2010 - 10:33

El què no entenc és que es comenci parlant del Patufet Socialista i s'acabi parlant de La Vanguardia, que sí que va iformar del tema i que en el seu moment no ho va fer pas en primera pàgina.