Publicitat
Política · 5 de Gener de 2022. 13:29h.

El cas Volhov esquitxa Rufián

També a l'expresident de la CEOE Juan Rosell

El cas Volhov esquitxa Rufián

Els missatges intervinguts per la Guàrdia Civil en el cas Volhov acrediten que Xavier Vendrell, exconseller de la Generalitat, va utilitzar les seves influències polítiques per reunir-se amb el president d'AENA, Maurici Lucena, per aconseguir un contracte milionari a l'ampliació d'un aeroport a Bolívia, fet que esquitxa el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, segons informa 'El Español'.

La reunió de Xavier Vendrell amb Maurici Lucena es va produir gràcies a la mediació de Gabriel Rufián, tal com apunta el digital. "La persona a qui havia demanat que realitzés la gestió (el portaveu del meu partit al Congrés dels Diputats) havia tirat endavant l'encàrrec i havia transmès els nostres missatges", va escriure Vendrell en un xat de Telegram amb tres empresaris, identificats com Mario Rivera, Nicanor Ríos i Facu, segons explica el mitjà.

L'expresident de la patronal CEOE Juan Rosell també va tenir una vinculació directa amb Vendrell. El 5 de novembre del 2018, Vendrell havia enviat el següent missatge de Telegram al llavors president de la patronal CEOE, Juan Rosell: "Bon dia, Joan, sóc conscient que aquest és un mes complicat per a tu, però si poguéssim desencallar la visita a La Moncloa em faries un gran favor, per mi és important per diferents temes. Gràcies!", afirma 'El Español'.

Dues setmanes després, Juan Rosell va contestar informant Vendrell: "Pedro Sánchez a Foment el 20 de desembre!! Oportunitat per fer reunió Petro!! Anem parlant". Amb motiu de la visita a Barcelona que el president del Govern tenia previst fer per assistir al lliurament dels Premis Carles Ferrer Salat i les Medalles d'Honor de la patronal catalana Foment del Treball, assegura el mitjà.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Juan José García, Cunit, 06/01/2022 - 17:13

El nivel medio de los comentarios,ha subido mucho.
Algo se mueve..

#12 Carlos Gomez, murenude la serra i ole, 06/01/2022 - 12:43

Recordeu quan Fray Botijo el va rescatar de la indigencia perque entabanes con cuentas de colores y espejitos a la xarnegada de l´area mentropolitana, ampliar la base en deien, i duia a la churri mes guarnida que la pitrera de Diego El Cigala.

De la roba de mercadillo i el pa congelat a los zapatos de cocodrilo, els apats a 150 euros el cobert, e

#11 Vicenç Pijoan, Barcelona, 06/01/2022 - 12:25

todo lo que provenga de la GC y que afecte a Cataluña tiene cero credibilidad, con la protección de los togados y del "deep state español", las cloacas del estado español en estado puro y su partido politico cada día con más votos en las encuestas.

#10 Lobisome, BCN, 06/01/2022 - 10:08

A Rufián no lo sacan del escaño ni con Zotal. Rufián es una perfeccionada máquina de sobrevivir, pulida por generaciones de pasar hambre. No se irá nunca. Si tuviera un ángstrom de dignidad o vergüenza se habría ido ya tras los ridículos oceánicos de las "155 monedas de plata" o los "18 meses, por citar los primeros que me vienen a la cabez

#9 Albert, BCN, 06/01/2022 - 05:42

A pero no era este el que acusaba de corrupcion a Aznar y a Rajoy? No se puede ser mas cínico.

#9.1 Antifa, L'h, 06/01/2022 - 23:42

Tan inocente eres???