Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2009. 16:30h.

El català més liberal

Marc Guerrero ha estat elegit vicepresident de l’ELDR Party

El català més liberal

El convergent Marc Guerrero

El convergent Marc Guerrero, membre de la direcció de Convergència Democràtica de Catalunya i cap de l’àrea de Projecció Internacional de la Fundació CATDEM, ha estat elegit vicepresident de l’ELDR Party, el partit dels lliberals europeus en el congrés que s’ha celebrat a Barcelona durant aquests dies. És la primera vegada que un català formarà part del Buró de l’ELDR Party, ocupant a més, una cartera destacada com és la vicepresidència.
 
Marc Guerrero és membre de la direcció de CDC. Doctor en Ciències Socials, llicenciat en ADE i diplomat en Comunitats Europees. Militant CDC des de 1994. Patró i Cap de Projecció Internacional de la Fundació Catalanista i Demòcrata. Coordinador general Relacions Internacionals CDC (2004-08). Conseller Nacional CDC i CiU. Conseller Partit Liberal Demòcrata Europeu (2004-). Ha estat Secretari d’Organització, President Consell Nacional i President XIIè Congrés, JNC. Secretari general Joventuts Partit Liberal Demòcrata Europeu. Professor de l’European University i de la URL.
 
L’elecció dels vicepresidents de l’ELDR Party s’ha produït durant la celebració del congrés que els liberals europeus han celebrat a Barcelona, el primer de característiques similars que es fa a Catalunya, el més important dels que s’han celebrat fins ara, i on han assistit líders polítics d’arreu d’Europa.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 miquel, bcn UE, 22/11/2009 - 08:46

Home Javi,ja era hora que defensessis que l'espanyol sigui una llengua opcional a l'escola i per fi tinguem escoles bilingues català-anglès!.Per si no ho saps,amb l'anglès pots anar pertot el món fins i tot a mèxic,buenos aires o madrid!

#12 joan, Barcelona, 22/11/2009 - 01:39

"d'esquerres" pots matitzar una mica la teva opinió? et fa por la llibertat o que?

#12.1 Dani, El Vendrell, 24/04/2013 - 16:36

Joan, els liberals no van a favor de la llibertat, no en tots els àmbits. A grans trets els lliberals són els qui posen la llibertat individual per damunt de totes les coses, també per davant del benestar col·lectiu.

#11 Joan, BCN, 21/11/2009 - 20:36

Una gran notícia per recuperar la il·lusió en el nostre futur nacional. Visca Catalunya!
Felicitats al Sr. Guerrero

#10 Javi, Barcelona, 21/11/2009 - 14:49

¿Liberales? Anda ya!! Ya me diréis que tiene de liberal imponer obligatoriamente el catalán en la escuela o multar por rotular en castellano.

#9 Ramon Perona i Pascual, Barcelona (CATALUNYA), 21/11/2009 - 11:03

Felicitar al senyor Marc Guerrero per la resposta rebuda a la seva feina de tants anys, segur que deixarà el llisto de Catalunya a un nivell molt alt.
La nostra Nació te sort de tenir polítics d'aquesta magnitut.