Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2021. 19:52h.

El catalanisme confia en las municipals per ressuscitar

Ramon Espadaler: "hem de posar tots els esforços en les eleccions"

El catalanisme confia en las municipals per ressuscitar

El diputat al Parlament Ramon Espadaler,que ha estat reelegit secretari general Units per Avançar, ha recordat en la cloenda de la Convenció Nacional que d’aquí a dos anys hi haurà eleccions municipals. "Hem de posar tots els esforços en les eleccions municipals amb la mirada posada en l’espai del catalanisme integrador", ha afirmat.

"Així doncs -ha afegit- tenim feina municipal per als dos propers anys i amb la mirada posada en aquest espai del catalanisme integrador”. Espadaler ha destacat que un dels objectius és precisament “conrear aquest espai, amb una oferta electoral que representi aquest catalanisme integrador, el que entén qui pensa diferent i que treballa per un país on tothom se senti còmode".

"Recollim, doncs, aquest testimoni i posem la proa en les eleccions municipals amb la mirada, òbviament en les eleccions al Parlament de Catalunya que podrien ser d’aquí a dos anys, per la condició d’una moció de confiança que la CUP ha posat al Govern de la Generalitat de Catalunya”.

La nova direcció d’Units -aprovada pel 83,56 dels vots- està integrada per vint persones i és paritària. Helena Isábal n’és la presidenta, Albert Batlle, el vicepresident, i Ramon Espadaler, el secretari general. També la integren Xavier Güell (secretari d’Organització en substitució de Salvador Ferran, ara president de la Comissió de Garanties).

També en formen part, entre altres, Maite Català, Antoni Durán-Sindreu, Joaquim Llimona i Jaume Guardans. Hi ha un pes important de persones procedents de l’àmbit municipal. A més d’Albert Batlle (tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona), s’hi afegeixen Cèlia Martínez i Isabel Pallejà (conselleres del Districte de Sarrià Sant Gervasi i de l’Eixample de Barcelona, respectivament), Elena Vidal (regidora a Vihella) i Estefania Serrano (regidora a La Pobla de Mafumet).

 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 11/07/2021 - 15:46

Este muerto está muy muerto.

#5 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 11/07/2021 - 10:30

"catalanismo integrador"

oxímoron por antonomasia

#4 +34911067207 , madrid, 11/07/2021 - 00:11

sdads

#3 Pepe, Barcelona, 10/07/2021 - 23:20

Nunca he entendido lo del catalanismo, andalucismo, valencianismo, galleguismo, españolismo…

#3.1 pepe, andorra, 12/07/2021 - 09:47

solo hay españolismo por el RCD Español de Barcelona, de igual forma, no existe el italianismo, ni el americanismo, ni el alemanismo ni el francesismo, son palabros en neolengua con el unico fin de dividir y polarizar a la sociedad, para cuando sea conveniente, usar el odio como palanca a fin de desviar atencion y seguir saqueando el presupuesto.

#2 Recaredo, Bcn, 10/07/2021 - 22:16

Espadaler solo te queda una opción y lo sabes. Disolveros y apuntaros al PSC o iros a trabajar, pero como sois bastante vagos os afiliareis al PSC para seguir viviendo del cuento.