Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2018. 14:50h.

El catalanisme moderat intenta ressuscitar

Teixidó: "el procés no porta enlloc"

El catalanisme moderat intenta ressuscitar

Els ex diputats de CiU, Antoni Fernández Teixidó i Roger Muntañola, han presentat aquest matí a Barcelona la quarta conferència de Lliures, sota el lema "La força del nou catalanisme", on el partit catalanista, liberal i humanista presentarà la seva proposta política per "a una Catalunya autònoma plena".

El director d'e-notícies, Xavier Rius, els hi ha remarcat que ambdós van passar per partits processistes i els hi ha preguntat "si no són també responsables". El periodista ha recordat que Teixidó estava a la Plaça Sant Jaume quan Artur Mas va tornar de la reunió de la Moncloa cinc dies abans de convocar eleccions el 25 de setembre del 2018

Antoni Fernández Teixidó ha respost que "vàrem batallar el 2013 i 2014 fins que va ser possible, perquè el rumb girés, mai vàrem pensar que les estructures d'estat es podrien concretar".

"Avui hi ha milers d'independentistes que els hem de dir podeu canviar perquè el camí que porteu no porta enlloc, no tingueu por de rectificar ni de canviar. De l'única cosa que hem de tenir por és de perdre les nostres institucions d'autogovern", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 Joan, Tarragona, 05/10/2018 - 16:12

Només faltaven aquests, ara. Pujolistes de peix al cove i la puta i la ramoneta. Són tan curts que encara no s'han assabentat que només hi ha un debat. I que ells no existeixen per ningú. Ni per ells mateixos, empanats!

#12 frab bcn, BCN, 04/10/2018 - 21:54

Menys mal que surt una plataforma catalanista no indepe. Mancava en l espai català algú moderat i de centre. benvinguts....!!!!!

#11 Alejandro1º, Barcelona, 04/10/2018 - 20:39

¡¡Uy,UY,UY. Ex diputados de CIU, más de lo mismo con otras siglas. Quien no os conozca que os compre. Bueno, habrá incautos que tropiecen con la misma piedra.

#10 FERRANOT, BARCELONA, 04/10/2018 - 20:34

del Espanya ens roba.

#9 FERRANOT, BARCELONA, 04/10/2018 - 20:33

Es fundamental el nacimiento de un catalanismo que, defendiendo los intereses de los catalanes, a su vez sea leal con el resto del estado. No podemos volver al: en Madrid defiendo la gobernabilidad del estado yle hago la pelota al rey,mientras, en Barcelona, mis juventudes son rabiosamente indepes, silban al rey y están con el permanente lloriqueo