Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2013. 11:43h.

'El Catalonia is not Spain', a Pedralbes

La JNC desplega la pancarta davant el Fòrum Econòmic de la Mediterrània Occidental

'El Catalonia is not Spain', a Pedralbes

Imatge de la pancarta

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha desplegat, a les portes del Palau de Pedralbes, la tradicional pancarta amb el títol “Catalonia Is Not Spain” i d’uns 30 metres d’ample, "amb motiu del rebuig de l’Estat Espanyol a la participació del president de la Generalitat en el Fòrum Econòmic de la Mediterrània Occidental", que avui reuneix els ministres d’Afers Exteriors de Algèria, França, Itàlia, Líbia, Malta, Mauritània, Marroc, Portugal, Espanya i Tunísia.

La presidenta de la JNC, Marta Pascal, ha afirmat que l’acció s’ha dut a terme per “escenificar la voluntat del poble català, emmordassada per l’Estat Espanyol amb la negativa que el nostre President pugui participar en la trobada. Avui, més que mai ‘tots som Mas’”.

Una cinquantena de joves nacionalistes han acompanyat a les portes del Palau de Pedralbes el president de la Generalitat en la seva salutació als assistents al Fòrum, on han reivindicat la nació catalana i el seu dret a decidir. “Serem rere cada oportunitat de mostrar al món allò que som, un poble valent, fort i cohesionat, i allò que volem ser, un país lliure”, ha dit Pascal, refermant que “per molt que vulguin fer callar el nostre president, mai podran fer callar a tot un poble”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#15 Spanish, BCN, 23/10/2013 - 19:06

If Catalonia is not Spain, so, is NOTHING.

#14 lo marqués de potes, Lleida, 23/10/2013 - 17:42

Tenen raó aquest poquets que es manifesten: Catalonia is not Spain, it is just a part of Spain . res mes.

#13 Dónde estaban?..., Pristina (Kosovo), 23/10/2013 - 17:25

Dónde estaban los cientos de miles parados CAT por el expolio ESP? La ANC había convocado una mani y rodear Pedralbes, hacer llegar su grito de Indepe a, Rajoy y TVs extranjeras. Dónde estaban los escañados y ultrajados parados y ANC para gritar su odio al Presi de ESP y pedir la INDEPENDENCIA?...

#12 GALAICOMAN, barcelona, 23/10/2013 - 15:17

***La verdad, no m extraña. Desde que surgió el tema soberanista, las "Estelades" no lucen en los barrios deprimidos económicamente: los ves en los pisos del Ensanche, en torrecitas (pequeño burgueses) e incluso en chalets, como uno muy cercano a la Ronda de Dalt, en el Valle Hebrón. Significativo.

#11 alicantino, alicante ESPAÑA, 23/10/2013 - 15:02

Es tan patético tan patético que lo único que puedo decir es: Srs., sin comentarios.