Publicitat
Política · 15 de Gener de 2019. 17:06h.

El CCN crida a boicotejar els bancs de l'IBEX 35

El Cercle Català de Negocis encoratja a "deixar d'operar" amb aquestes entitats bancàries

El CCN crida a boicotejar els bancs de l'IBEX 35

El co-fundador del Cercle Català de Negocis (CCN), Joan Canadell, amb una careta de Puigdemont al cotxe

El Cercle Català de Negocis (CCN) ha demanat a la gent deixar d'operar amb les entitats bancàries de l'IBEX 35. "Encoratgem a tota la ciutadania, així com a la resta d'agents polítics, econòmics i socials a deixar d'operar amb entitats bancàries de l'IBEX 35, especialment aquelles que hagin deslocalitzat la seva seu fora de Catalunya amb finalitats polítiques" han manifestat en un comunicat.

El CNN també fa extensible "aquesta crida molt especialment a les Cambres de Comerç on les entitats bancàries deslocalitzades incomprensiblement encara formen part dels seus òrgans de govern com a socis honorífics".

L'entitat empresarial també ha informat als seus socis que "ha iniciat els tràmits per canviar d'operador bancari" i que a partir del gener de 2019 generaran els rebuts de les quotes dels socis amb una entitat bancària diferent de l'habitual.

"Aquest traspàs també afectarà a totes les operacions d'ampliació de capital de les empreses que tenim en cartera i tots els instruments d'inversió creats per tal de finançar empreses i capitalitzar projectes empresarials", ha afirmat el CCN.

L'organització Empresaris de Catalunya, ha mostrat "la seva perplexitat per la petició realitzada pel Centre Català de Negocis a la Generalitat de Catalunya de deixar d'operar amb bancs que cotitzen a l'Ibex".

El seu president, Carlos Rivadulla ha afirmat que "quan ens preguntem per què milers d'empreses han marxat de Catalunya o milers de milions en dipòsits s'han fugat a altres comunitats autònomes, la resposta està en les actituds irresponsables com les del CCN i altres organitzacions separatistes que només busquen dividir i enfrontar".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Menjamela Grandi, Anapurna, 16/01/2019 - 09:43

CCN : Centro de Catetos Nacionalistas

#13 Solament els queda TRENCAR-LO TOT, Barcelona, 16/01/2019 - 09:18

EMBIGITS

A hon anem SENSE ECONOMIA ?
Que som, fent mal a l'ECONOMIA ?

Tot aixo solament esplica que anem PERDUTS I SENSE RUMB

Donant PALS DE CEC, i arrosegant a l'estimada patria, CAP A ON ?

#12 Lo tortosí, Tortosa, 16/01/2019 - 00:13

Este xicot està passat de rosca. En lloc de demanar responsabiitats a la seua colla per la gran aixecada de camisa del Procés al poble català i convertir-nos per culpa de genteta irresponsable com ell en la riota universal , ara se'n surt per peteneres criminalitzant la Banca. Quin cínic!!.

#11 Paquito, Bcn, 15/01/2019 - 23:46

Con todo el dolor ,solo puedo decir; Que digan en esta línea hasta que terminen de joder esta tierra.Dolo desde la miseria se podrá reflexionar y reconducir la situación

#10 Joan Galceran Margarit, Sant Esteve Sesrovires, 15/01/2019 - 20:02

Son uns autentics irresponsables els del CCN, perjudicant a Catalunya i als propis treballadors d'aquestes Entitats Bancaries. Això es inadmissible i algù hauria de possar-hi fì, a tot aquest conflicte, que avui ja es sobrer. (que ningù s'extranyi que el CNN, tingui interessos en altres bancs).