Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2019. 16:20h.

El cens universal de l'1-O es va fer sol

Turull no aclareix qui va decidir-ho

El cens universal de l'1-O es va fer sol

L'exconseller de Presidència, Jordi Turull, ha assegurat que no sap "qui va decidir fer el cens universal", durant la seva intervenció al Tribunal Suprem en el judici al procés. "No sé qui va decidir fer el cens universal, igual que vaig presentar les urnes i no sé com van arribar" ha afirmat l'exconseller aquest dimarts al matí.

Turull ha manifestat que el cens universal pretenia fer compatible les diligències de la magistrada del TSJC amb què la gent pogués votar i ha negat que des del Govern es fes una crida a protegir els col·legis electorals. L'exconseller ha explicat que el cens universal permetia no haver de defensar col·legis electorals, ja que si una escola s'havia tancat, es podia votar des d'un altre centre. "Mai vaig fer una crida, ni ningú del Govern, per protegir els col·legis electorals" ha defensat durant la seva intervenció.

"L'1 d'octubre es va fer una cosa per compatibilitzar les diligències de la magistrada i que la gent pogués votar: l'anunci del cens universal", ha explicat. Turull també ha recordat que "el cens universal no depenia del CTTI" i ha recalcat que "des del meu departament segur que no es va fer el cens universal".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 Chris, Lleida, 20/02/2019 - 22:39

"Alexa,convoca un referéndum,encárgate de los gastos,levanta una asociación nacional para respaldarnos,pero que controlamos nosotros...quiero decir,lo controlas tú,y si te pregunta alguien...contéstale que nosotros no sabemos nada.Cuando termines con todo eso,ponme la última discografía de Lluis Llach"

#19 Ciudadano X, Barçalunya, 20/02/2019 - 11:23

Esas declaraciones me hacen ver que el anarcoliberalismo podría ser factible. Resumiendo, pagamos una pasta a unos políticos que no hacen nada y todo lo que ocurre se hace solo sin que ellos intervengan...

#18 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 20/02/2019 - 06:26

Mentirosos empedernidos y victimistas.

#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2019 - 02:03

Pau Casals, el Virolai, el 80%, gent de pau, ni un paper a terra ... deuen tenir la bandera a la tintoreria.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2019 - 01:43

Aixo si que es un TAC

"@Casfetera Hace 14 Horas

Uno de los grandes méritos del Procés ha sido convertir en héroes a sujetos serviles y mediocres como Turull, prototipo de esa clase media catalana convergente de toda la vida que igual te abre una libreta de ahorro en La Caixa que te pide 5 años de cárcel por rodear el Parlament"