Publicitat
Política · 29 de Maig de 2014. 21:45h.

El Cercle d’Economia demana a Mas una "segona oportunitat" per al diàleg

El president català afirma que si el Govern espanyol “enfonsa la legalitat catalana seria un acte d’agressió afegida i innecessària”

El Cercle d’Economia demana a Mas una "segona oportunitat" per al diàleg

Una imatge de Mas i Antón Costas (Foto: Rubén Moreno)

El president del Cercle d’Economia, Antón Costas, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, “una segona oportunitat per al diàleg” amb Espanya. Una proposta que ha fet en el marc de les Jornades del Cercle que se celebren a Sitges (El Garraf).

Costas, dirigint-se a Mas que estava assegut al seu costat, s’ha preguntat: per què no ens concedim una segona oportunitat en l’àmbit del diàleg polític, no creu que és possible? A continuació ha afegit que “petits gestos per part de tots crec que poden obrir un nou temps”.

Mas ha replicat apuntant que “n’hi hagut moltes d’oportunitats, però per això hi ha d’haver moviment, per això hi ha d’haver iniciativa, per això hi ha d’haver lideratge i capacitat d’assumir riscos”, ha manifestat en resposta al president del Cercle d’Economia.

“Si existeix una proposta seriosa, creïble, de l’Estat, fins i tot en forma de reforma constitucional, li diguin com li diguin, jo sempre he dit el mateix: que també es posi a votació”, ha manifestat.

El cap de l’executiu català també ha lamentat l’actitud del Govern espanyol respecte la consulta, assenyalant que “a més a més de no acordar-ho amb nosaltres, de no voler cedir-nos la competència, si a més a més enfonsen la legalitat catalana que fa possible això, és un acte d’agressió afegida, innecessària”, ha subratllat.

Durant la jornada inaugural d’aquesta trobada del Cercle que aplega representants de la classe empresarial, Mas ha coincidit per uns instants amb el ministre d’Economia, Luis de Guindos, amb qui s’ha saludat i intercanviat unes breus paraules.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 30/05/2014 - 17:33

El empresariado catalán intenta de nuevo parar los pies a Artur Mas y le pide dialogar con Madrid
El Círculo de Economía pide al president que dé "una segunda oportunidad" a España.

#10.1 BEJOTA, bcn, 31/05/2014 - 14:10

Ya se lo advirtieron al consejero Puig.

Los empresarios alemanes se ratifican en su ?no? a la independencia.

11/02/2014 - 16:16

#9 manolo, barcelona, 30/05/2014 - 12:05

CREO QUE "EL GRAN tIMONEL" CADA DÍA ESTÁ MAS ARRINCONADO Y LO UNICO QUE QUIERE ES CONSEGUIR UNA CONSULTA, AUNQUE ESTA SEA SOBRE SI SALDRA EL SOL MAÑANA O NO

ESTÁ ACABADO, ES UN FRACASADO Y PARECE UN TITELLA EN MANOS DE ERC

¿CUANDO LOS DE CIU LO SACARÁN?

LA POTILICA SOCIAL ES UN DESASTRE.

PATETIC

#7 Magda, Barcelona, 30/05/2014 - 10:16

Entenc que la segona oportunitat de que es parla ho és pel Sr. Mas i per a evitar que caigui en el precipici.

#6 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 30/05/2014 - 09:49

Molt bé Sr.Costas, una segona (¿?) oportunitat: que Espanya presenti una proposta i la votem en referendum. I acceptem el que digui el referendum!
Li sembla bé Sr.Costas o què vol dir amb una segona (¿?) oportunitat?
Segona? quantes n'hi hem donat des del 1.714?

#5 Magda, Barcelona, 30/05/2014 - 09:00

Caldria demanar al Sr. Mas prudència i que no parlés d'agressions. Ja veu al barri de Sants el que passa quan s'encèn una espurna