Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2012. 08:45h.

El 'cervell' de les ITV es vantava d'haver col·locat la dona d'Oriol Pujol

Sergi Pastor deia que "jo a la seva dona la vaig tenir col·locada, però no ho va saber ningú a Applus"

El 'cervell' de les ITV es vantava d'haver col·locat la dona d'Oriol Pujol

Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

Sergi Pastor, presumpte 'cervell' de la trama de les ITV que investiga un jutjat de Barcelona, explicava que ell havia col·locat l'esposa d'Oriol Pujol a Applus quan ell n'era conseller delegat. És una altra de les moltes transcripcions telefòniques que consten en la causa, derivada del 'cas Campió'.

Al juliol de 2011, Sergio Pastor parla amb una dona a qui la jutge instructora va ordenar investigar, però que no està imputada. En aquella trucada, Pastor comenta i valora diferents aspectes del funcionament intern de CDC, fins que suposadament se sincera amb la interlocutora, dient-li que quan CiU va perdre la Generalitat i el tripartit va assumir el poder, a Oriol Pujol "el va abandonar tothom", però "jo a la seva dona la vaig tenir col·locada, però no ho va saber ningú a Applus. No ho sabia ningú. Quan ells van perdre el poder i els hi van retirar tot, l'únic que li va voler col·locar la seva dona vaig ser jo, i a més no es va saber mai".

En aquest sentit, el presumpte cervell de la trama també comentava que en aquell moment, Oriol Pujol "estava desesperat, el tema de la dona era un problema perquè ningú no la va voler col·locar".

En la mateixa conversa, Pastor explica a la interlocutora que la mateixa discreció que va emprar llavors és la mateixa que ha mantingut amb Oriol Pujol, afirmant que "no li escriu ni el truca mai llevat que hi hagi una necessitat, perquè la gent no els relacioni", consta en les transcripcions de l'Agència Tributària.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#33 Bonafè, barcelona, 09/08/2012 - 14:46

Va, no ens fem mala sang. Tot això passa amb motiu de la recessió. Quan aconseguim el pacte fiscal o la clau de la caixa i anem més bé de liquidatat, un 85% de la població estarà satisfeta i no s'enrecordarà de res.

#32 La menjadora, Bcn, 09/08/2012 - 13:37

Potser si subvencionem encara més els vividors d'Omnium, ens faran una campanya multimedia dient que tot és un invent, la consigna ha de ser 'Madrit ens roba'. Si cal tancar algun Cap o hospital més, no passa res. El negoci és el negoci.

#31 Eduardo González Palomar, Manlleu, 09/08/2012 - 11:52

¡Qué modo de guardar secretos más peculiar tiene un investigado del caso de las ITV (?dime de qué presumes y te diré de qué careces?)!

#30 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/08/2012 - 23:57

Con el Estat Propi se acabarían los problemas para colocar a todos los que quieren vivir del Nacionalismo identitario excluyente. Catalunya se hundiría, pero ellos seguirían a flote, bien colocados. Sobre todo la mujer de Pujol II el Soberanista.

#28 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 08/08/2012 - 19:10

Vet aquí el perquè no volen la llibertat de Catalunya ni que siguem estat els de Covardia i Unió. Perquè ja foren a presó!