Publicitat
Política · 24 de Juny de 2016. 19:15h.

El cessament de De Alfonso deixarà Antifrau en mans de CDC

La número dos, Maite Masià, va ser proposada per Convergència

El cessament de De Alfonso deixarà Antifrau en mans de CDC

Maite Masià en una imatge d'arxiu

El cessament del director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, deixarà l’organisme de manera interina en mans de Maite Masià, l’actual directora adjunta i considerada propera a CDC. Els partits de l’oposició van qüestionar el seu nomenament perquè havia estat la directora de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat. Des de Ciutadans, Carina Mejías va afirmar que “tots els càrrecs públics que ha ocupat Masià han estat per designació de partit”.

De Alfonso va defensar el nomenament de la seva número dos perquè assegurava era conforme a la llei. L’encara director es va mostrar “tranquil”.

Masià ocuparia la direcció de l’Oficina Antifrau de Catalunya seguint la llei 14/2008. Aquesta norma estipula que si el director de l’organisme és cessat per “negligència notòria i greu en el compliment de les obligacions i deures del càrrec” mentre no es designi un nou director “el director adjunt o directora adjunta passa a exercir interinament les funcions de direcció”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#23 narcisa, i un altre refrany de la iaia, jajjs, 27/06/2016 - 13:30

costa més alimentar un viCiU que 7 milions i mig de catalans.

#22 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 27/06/2016 - 01:52

¿No hay un dicho popular que dice: No se puede poner a la zorra a guardar las gallinas"?

La sabiduria popular tiene unas cosas ¡¡¡¡¡

#21 Cata....queeee???, Montcada i Reixac, 26/06/2016 - 08:07

Bueno,definitivo,dentro de 4 años,volverá de secretario el Oriol Pujol,el tema de Pujol con Andorra,fue cosa de España,porque no hizo lo de González-Guerra,con banca catalana,tapar.

#20 informació, Terres de l'Ebre, 25/06/2016 - 20:21

Maite Masià, advocada de professió, exercia com a cap de l?àrea d?universitats, empreses públiques, fundacions i consorcis de l?Oficina Antifrau de Catalunya. Havia estat directiva d?una associació empresarial dedicada a la valorització energètica de purins.Dels tosinos a Antifrau.

#19 Torosentado, Barcelona, 25/06/2016 - 16:25

El mismo organismo antifraude en si es un fraude. Mientras estos 19 parlamentos-fraude no dejen de emitir su diarrea burocrática siempre con algún pequeño matiz diferente al Congreso no podemos mejorar....