Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2018. 21:26h.

El CGPJ veta un alt càrrec del Govern per dur un llaç groc

Ester Capella denuncia “discriminació per motius ideològics”

El CGPJ veta un alt càrrec del Govern per dur un llaç groc

Ester Capella

El Consell General del Poder Judial s'ha negat aquest dimecres a reunir-se amb un alt càrrec de la Generalitat per portar un llaç groc a la solapa, segons ha denunciat la consellera de Justícia, Ester Capella, en una carta enviada al president del CGPJ. Carlos Lesmes.

La directora general de Modernització de l'Administració de Justícia de Catalunya, Montse Muñoz, havia de participar per videoconferència en una reunió del CGPJ sobre clàusules sol, però en aparèixer en pantalla amb el llaç groc i després de negar-se a treure'l, li han ordenant que abandonés la reunió.

La consellera de Justícia ha denunciat “discriminació per motius ideològics” i ha qualificat d'“inadmissible que s'hagi ordenat la desconnexió de la videoconferència i impedit la participació de Catalunya a causa del llaç groc a la solapa”. La titular de Justícia ha exigit “una rectificació immediata” a Lesmes, alhora que li ha recriminat “una actuació partidista”.

“La seva actuació partidista se suma a la decisió d'obviar les injúries, insults i mostres d'odi per motius ideològics expressats per jutges i magistrats en el fòrum del Consell General del Poder Judicial”, ha destacat.

Capella ha assegurat que la voluntat de diàleg i de col·laboració del Govern és “inqüestionable”, ja que “ens hem assegut a la mateixa taula amb l'objectiu de resoldre els problemes de la ciutadania i millorar el servei públic que compartim”. “Voluntat de diàleg, tota. Voluntat de deixar-nos humiliar, mai”, ha sentenciat la consellera de Justícia.

86982-carta.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Fart de talibans, Stop Sectes, 18/10/2018 - 15:11

Aquesta dona no sap que, com a particular, una persona pot expressar la seva ideologia, però com a càrrec públic de TOTA la ciutadania, encara que sigui elegida a dit, ha d'actuar amb neutralitat (per no discriminar als que no pensen ni voten igual que ella, als quals tambè representa) i professionalitat (no la paguen per les seves idees)?

#18 Rico, Mataro, 18/10/2018 - 14:34

Ya o sabem que a España, manen els imbècils des Fascistas adoctrinados franquista i fanàtics ignorants de la democracia.... Aquesta gent, no serveix per res, son enchufas del fascismo, uns atrasat... Que no van enlloc... I son els primers que tenen que ingresar a la presó,.. Per no actuar com un estat de dret i democràtic.....inutiles.

#17 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 18/10/2018 - 12:47

Esta gente de la secta amarilla estan muy mal acostumbrados, hasta ahora cuanto mas escupían mas sacaban. Ya es hora de que se les deje de consentir, un azote y cara a la pared con unas orejas de "su" burro, no les viene nada mal.

#16 Aclaración, Barcelona, 18/10/2018 - 10:33

Todos deberíamos saber que con esos golpistas en el gobierno el aislamiento y la exclusión total es una verdad. Nadie quiere nada con gentuza y es normal.

#15 Jorge, BcnisnotCat, 18/10/2018 - 09:06

Pues aplica lo mismo al CGPJ: voluntad de dialogo, toda; voluntad de dejarnos humillar por un persona que lleva un lazo amarillo que significa que nosotros, jueces, hemos encarcelado a personas simplemente por su ideología (presos políticos), nunca!!