Publicitat
Política · 4 de Juny de 2019. 08:59h.

El comte de Godó es vol fer perdonar

Article a favor al Rei Joan Carles després d'haver donat suport al procés

El comte de Godó es vol fer perdonar

Javier Godó, comte de Godó, publica un article a La Vanguardia de suport al Rei emèrit, al qual elogia intensament. Aquesta mostra pública de suport arriba anys després que el seu diari donés suport al procés independentista català, especialment durant el mandat d'Artur Mas, quan l'ara director del Nacional, José Antich, dirigia La Vanguardia, fins al seu cessament el 2013.

L'article de Godó es titula "Un bon rei, fins i tot un gran rei" i en ell repassa la trajectòria del monarca i considera que la història li ha "estar agraïda" pel "paper crucial" que va tenir durant la transició.

"El rei va saber aprofitar la seva autoritat en desmuntar l'intent de cop d'Estat del 23-F per modernitzar les forces armades. I va tenir l'encert de convertir-se, en connivència amb González, en el millor ambaixador de la marca Espanya, especialment a Llatinoamèrica, on va ser elegit president de les cimeres iberoamericanes iniciades el 1991, sense que cap altre dirigent li disputés tan alta responsabilitat", subratlla.

Godó afirma també que "la Corona ha passat a ser un element imprescindible d'estabilitat del sistema democràtic". "El rei Joan Carles va abdicar fa cinc anys, en el que va ser, sens dubte, un últim servei. Va ser un acte de generositat, en moments complexos per a la institució", elogia.

"Diumenge passat, tal com li va comunicar en carta al seu fill, Joan Carles de Borbó es va retirar definitivament de la vida pública, en considerar que havia arribat el moment de passar una nova pàgina en la seva biografia. En el llibre citat al principi de aquest article, Ónega feia una valoració que en aquesta hora faig meva: 'Ha estat un bon rei; fins i tot un gran rei. No he de demanar-li més'", conclou.   72304-1.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 Sharp, tarragona, 05/06/2019 - 18:02

Se supone que este articulo del Conde de Godo significa que el grupo editorial ha decidido abandonar su ambiguedad respecto al "proces". No se si será cierto, pero de serlo significa que el "proces" esta agónico.

#17 Telamarinera , Vng, 04/06/2019 - 19:43

Seguramente su hijo Carlos, no firmaría lo escrito.

#16 Agustino, Barcelona, 04/06/2019 - 17:33

Ante las amenazas de la mafia, los Godó boys se han jiñao. Coook, cok, cok, cok...

#15 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 04/06/2019 - 13:55

A mi La Vanguardia (Española) hem recorda al acomodatici, benmenjat i bentrobat del Carlos Herrera. Allà on estigui el poder, allà estarà ella amb els seus estilets donant o pulint cera. Que li diguin a la senyora Rahola, que potser ara mateix no tindria cabuda en la seva columna diaria...

#14 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 04/06/2019 - 13:49

Que un paniaguado del secesionismo como es Godó se arrastre por el lodo de forma tan rastrera debería ser un indicativo para los creyentes de lo lejos que queda Ítaca