Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2021. 20:15h.

"El comunisme és la democràcia i la igualtat"

Segons la vicepresidenta tercera del Govern espanyol

"El comunisme és la democràcia i la igualtat"

La vicepresidenta tercera del Govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, reivindica el comunisme en una entrevista a eldiario.es. "És vostè més de comunisme o de llibertat?", li pregunten a la substituta de Pablo Iglesias a l’Executiu espanyol.

"Sóc de treballar pel bé comú, que és el que m'han ensenyat a casa meva, i d’estimar al meu país i la meva gent. Per descomptat, el que sí que m'agradaria és que no frivolitzem amb la llibertat", respon.

"I ho diu una persona que té la grandesa de venir d'una cultura d'allò més heroic, de les gents que s'han deixat ni més ni menys que la vida a les presons. M'han ensenyat la cultura de l'acord i que potser el comunisme és la democràcia i la igualtat. Si us plau, no frivolitzem", ha afegit. 

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#31 Ramonet, Torrebaró, 10/04/2021 - 21:16

Sobretot a Venezuela

#30 joan, manresa, 10/04/2021 - 16:31

" Coll-Min.."16;25 h.--Com acudit podria pasar...,pro com a resposta seriosa ,no...,i u deixarem aquí. Voldríem ser respetuosos...,pro sa de ser...,per contestar d'aquesta forma. Aquest es el pensament " podemita"...,pobre President Espanyol...,te la fura ficada al cau...,tindrà problemas....,no dormirá mes tranquil...,Tots tenim un problema!!!

#29 Sergi Sergio, Barcelona, 10/04/2021 - 14:34

Comunismo= Democracia e igualdad, esta gente se cachondea de nosotros todos los dias y encima quieren que les riamos las gracias y les aplaudamos.
Si Yolanda, si, igualito que en China, Corea del Norte, Cuba, Venezuela, grandisimas democracias, hay grandes colas para ir a vivir alli, listas de espera de varios años.

#28 Comunisme, Barcelona, 10/04/2021 - 14:28

El comunisme només ha portat que misèria, règims militars sota les ordres de uns quants sàtrapes corruptes vivint a cuerpo de Rey i el poble passant-les més putes que un pany de cop, apa a vendre la moto a Caracas, Chauchescus

#27 Neferu, Barcelona, 10/04/2021 - 14:05

Esta Sra.no es que crea en hadas y elfos, no. Es que cobrando seis mil € mensuales y con todos los gastos pagados, no tiene más remedio que engañar a los votantes, así seguirán votándola y ella podrá seguir viviendo como una capitalista, y es que, mientras hayan burros los políticos podrán ir a caballo