Publicitat
Política · 29 de Març de 2017. 13:08h.

El Congrés acomiada Homs en plena sessió

El portaveu del PDECAT diu que "s'expulsa a milers i milers de catalans que em van escollir"

El Congrés acomiada Homs en plena sessió

La presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha rebut la interlocutòria d'execució de la sentència del 9-N que afecta Francesc Homs, diputat del PDECAT, que el condemna a 13 mesos d'inhabilitació per exercir càrrec públic, i ha comunicat a Homs que l'apartarà del seu escó.

Francesc Homs ha explicat que Pastor "m'ha informat verbalment que em comunicarà en els pròxims minuts que els ha arribat la sentència d'execució de la sentència per la qual s'em condemna".

Francesc Homs ha comparegut envoltat de diputats del PDECAT, ERC i PNB i ha dit que "no s'expulsa un diputat del Congrés, sinó a milers i milers de catalans que em van escollir". "Sóc una persona feliç, he servit al meu poble", ha afegit.

El fins avui diputat del PDECAT ha dit que "això té com a conseqüència el no poder exercir per allò que em van votar els ciutadans de Catalunya, que és perquè els representés en aquesta cambra". "No demanaré indult al Govern espanyol perquè seria reconèixer una culpa que no tinc", ha exposat.

També ha lamentat que "a mi se'm fa fora enmig del ple". "A l'Estat espanyol defensar segons quines idees de manera pacífica i democràtica té conseqüències penals", ha denunciat. Finalment, ha assenyalat que "l'Estat espanyol pot creure que ha guanyat la batalla, però en democràcia no val imposar, sinó convèncer".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#50 Gregari, VNG, 30/03/2017 - 16:37

Aquest tontodel cul va dir que si el condemnaven seria la fi del estat espanyol.

#49 Pepitox, Barcelona, 30/03/2017 - 10:29

Muy bien por la rapidez del Congreso en ejecutar la sentencia. Ahora, la pregunta es, ¿qué hace Irene Rigau todavía sentada en el Parlamento autonómico de Cataluña? ¿Por qué nadie ejecuta la sentencia ya en este caso?

#48 Kropotkin, Vic, 30/03/2017 - 08:35

Que astutos los estelados... Jua, jua, jua,... Siguen las manifestaciones masivas de apoyo a Homs en toda Catalunya... Siete millones de personas en huelga de hambre de angulas... Jua, jua,jua,...

#47 Resistencia, Tothom cap a Itaca, 30/03/2017 - 00:18

Deberías estar exultante. A él ya le han independizado.

#46 M, Sabadell, 29/03/2017 - 23:32

Ya lo dice el refrán, a rey muerto rey puesto.
Y todo el mundo recoge lo que siembra.
Y el mundo sigue, el estado continua con sus funciones y todo el mundo a seguir con su vida.