Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2009. 09:51h.

El Congrés publica les activitats privades dels diputats

A diferència del Parlament, que rebutja donar a conèixer aquestes dades

El Congrés publica les activitats privades dels diputats

Imatge del Congrés

El Congrés ha fet públiques per primera vegada les activitats privades dels diputats a la seva pàgina web, a diferència del Parlament, que rebutja donar a conèixer a què es dediquen els seus membres més enllà de la política.

Fins ara, l'informe amb les activitats privades permeses als diputats només era conegut per la Comissió de l'Estatut dels Diputats, òrgan encarregat de la seva elaboració, i pels portaveus dels grups. El dictamen que es votarà dijous afecta 41 diputats que han declarat les seves activitats en els últims mesos.

Una de les més atrafegades és la diputada del PP Pilar Barreiro, que és alcaldessa de Cartagena, conferenciant, tertuliana i membre de diferents ens locals, com la Mancomunitat de Municipis Turístics, la societat mercantil Tucarsa o la fundació privada Teatro Romano.

També té nombroses activitats el parlamentari del PSOE José Javier Lasarte, ja que és professor universitari associat a temps parcial, vocal a Àlaba del Col·legi Basc d'Economistes i escriu articles d'opinió de manera ocasional. Per aquestes feines, els parlamentaris poden rebre les indemnitzacions reglamentàries establertes, que en la major part dels casos consisteixen en dietes.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fran, Llinars, 24/11/2009 - 12:28

Com?els espanyols jugan mes net q els catalanistes?com pot ser aixo si els catalanistes son els millors cracks politics i els transparents. Q volen amagar?De Montilla ja saben q com a socialista d´esquerres viu en una casa de rics amb dona pluriempleada