Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2021. 18:10h.

El Consell de Garanties avala el fons del Govern per cobrir les fiances

Però recomana millorar la "qualitat normativa" del decret

El Consell de Garanties avala el fons del Govern per cobrir les fiances

El Consell de Garanties Estatutàries ha avalat el decret de creació del Fons Complementari de Riscos amb què el Govern ha avalat les fiances d'alguns dels 34 exalts càrrecs encausats pel Tribunal de Comptes. El Consell ha avalat la major part del decret, però ha assenyalat algunes recomanacions.

A l'informe recomana millorar la "qualitat normativa" del decret i "esvair de manera expressa determinats dubtes que suscita el redactat actual". L'òrgan va rebre la petició del PSC, Cs i del PPC per estudiar si el decret del Govern complia amb la Constitució i amb l'Estatut.

Després de l'aprovació del Consell de Garanties Estatutàries, el Parlament ja pot procedir a convalidar-lo i a introduir-hi les modificacions que recomana el dictamen. S'espera que la sessió comenci a les set de la tarda.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 La realitat, Chez Titole, 30/07/2021 - 09:52

El fet real és que es tracta de malversació de diner públic al serveix d'uns malfactors que no hauran de respondre amb llur patrimoni i continuaràn rient-se de l'estat, de la llei i el que és pitjor: dels ciutadans entre els quals hi haurà els que els han votat. Incomprensiblement encara hi ha una munió de ximplets que se'ls creuen.

#3 Luigi., Barcino, 29/07/2021 - 22:01

El CGE avala la creación del fondo pero considera que el ICF no es el instrumento adecuado. Estos indepes siempre cogen el rábano por las hojas.

#2 Arnat, Barcelona, 29/07/2021 - 19:19

La triquinyola del tal Giró ha passat el filtre del CGaranties pero l'unic criteri vàlid es que en el mon de la economia real els protagonistes que son els bancs, cap ha volgut enmiscolar-se al pufo dissenyat. El final de tot plegat es veurà quan els encausats deixidessin no pagar i l'avalador els hagi d'embargar, llavors veurem el engany actual

#1 David, FOLGUEROLES, 29/07/2021 - 19:09

Bueno, estamos en España, ¿no? Pues eso, que siempre hay un roto para un descosido, y ya sabemos donde está el roto y donde el descosido. ¡Jo, que peña!