Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 14:58h.

El Consell de la Transició Nacional no serà retribuït

El formaran entre sis i dotze vocals coordinats pel conseller Homs

El Consell de la Transició Nacional no serà retribuït

Imatge del Consell Executiu

El Consell Executiu ha aprovat avui el decret per posar en marxa el Consell Assessor per a la Transició Nacional però ha deixat clar que "no comportarà cap mena de retribució". L'òrgan assessor estarà format per "persones de reconegut prestigi en les diferents disciplines vinculades amb el procés".

L'organisme, adscrit a Presidència, estarà coordinat pel conseller Homs i l'integraran "un president, un vicepresident, un secretari i entre 6 i 12 vocals".

El consell assessorarà el Govern "en el procés de la consulta i en la identificació i l'impuls d'estructures d'estat i es posarà en marxa abans de Setmana Santa.

També proposarà un pacte nacional pel dret a decidir, que ha de permetre la participació dels grups parlamentaris i dels representants de la societat civil i d’altres institucions, com ara l’administració local, en el procés cap al dret a decidir del poble de Catalunya, que com l'anterior iniciativa, també és intenció de l'executiu que estigui en marxa abans de Setmana Santa.

Amb l’entrada al Parlament de la llei de consultes, prevista per a les properes setmanes, el Govern “haurà engegat la maquinària cap el dret a decidir només en un trimestre”, ha destacat Homs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 para lo que va a valer...., barcelona, 12/02/2013 - 18:59

.....esta paio del mas se cree que va a servir de algo, y sobre todo si lo coordina el cabestro del HOMS, ejemplo de finezxza e intelecto

#4 nedland69, Roses, 12/02/2013 - 18:42

no se perque però segur que no sera aixi al 100% però encara i aixi que tenim que donar les gràcies desprès del que arriben a cobrar....

#3 Nadia, Barcelona, 12/02/2013 - 15:46

Ni dietes per assistència i desplaçaments?

#2 Kropotkin, Vic, 12/02/2013 - 15:33

Ya tiene mas que suficiente con el resto... Jua, jua, jua,...

#1 Corberan d'Alet, Barcelona, 12/02/2013 - 15:23

Qué passa? Això ja és un "piturreuuuuu" , volem la INDEPENDÈNCIA. Només necessitem un Parlament competent, qué respongui la voluntat d'un poble. Ja esta bé de marejar la perdiu.