Publicitat
Política · 31 de Maig de 2016. 19:28h.

El Consell Executiu oculta la desautorització de Vila

Munté no n'ha informat a la roda de premsa

El Consell Executiu oculta la desautorització de Vila

Munté a la roda de premsa d\'aquest dimarts (foto: Gencat)

El Govern ha amagat els dos recursos que ha presentat per evitar el trasllat de les obres d'art de Sixena a l'Aragó. Cap dels dos apareix en els Acords de Govern que s'han pres en el Consell Executiu d'aquest dimarts, tot i que la decisió sobre els béns també s'ha donat a conèixer a la tarda del mateix día. La portaveu de l'Executiu no n'ha informat durant la roda de premsa del migdia.

El Consell Executiu d'aquest dimarts ha aprovat interposar un recurs d’inconstitucionalitat a la Llei de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral. També ha donat llum verda a un decret llei en matèria de contractació pública i a una línia de subvencions per incentivar el desenvolupament de plans de foment territorial turístic entre els ens locals. 

L'executiu també ha creat una comissió interdepartamental per garantir l’atenció religiosa catòlica a les persones ingressades en hospitals públics i ha decidit traslladar al Parlament el reglament de la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública. En els Acords de Govern també queda constància del canvi de denominació del Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample, així com els nomenaments d'Esther Sànchez com a presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària i de Margarita Arboix com a rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Govern ha comunicat a la tarda d'aquest dimarts que ha presentat un nou incident d’execució davant del Tribunal Constitucional per evitar els trasllat del béns de Sixena. També ha anunciat que ha interposat un recurs de revisió contra el decret del jutjat d’Osca que dictava el retorn de les obres. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Sintaca, 01/06/2016 - 11:22

La dulce Neus no sabe lo que es decir verdades ni a posta..
Ahora que vamos despacio, tralara
Ahora que vamos despacio, tralara,
.

#3 nedland, Roses, 31/05/2016 - 23:52

La democracia surt per tots costats.es respira transparencia.....etica politica...moral impoluta....recurs al constitucional??? petits detalls de la lluita revolucionaria....dema quedem i destrossem un barri aqui a Catalunya som tan bons que et surt gratis i et donen u s pressupostos...que grans ¡¡¡

#2 Jack, Vic , 31/05/2016 - 20:45

Oculta que ocultaras.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 31/05/2016 - 20:41

" Esther Sánchez como presidenta del Consejo Asesor para la Reforma Horaria "
Un altre lluminaria que substitueix al gran Mohedano que portava tota la seva vida vivnt d´un descubriment revolucionari : l´Hora Universal Catalana.
Donada la magnitud de la troballa ara necesiten tot un consell asesor