Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2018. 14:12h.

El Consell per a la República vol Espanya fora de la UE

Toni Comín: “no reuneix els requisits per formar part de la Unió”

El Consell per a la República vol Espanya fora de la UE

Toni Comín (foto: ERC)

El Consell per a la República vol que l'Estat espanyol es quedi fora de la UE perquè “Espanya no reuneix els requisits per formar part de la Unió”. Així ho ha assegurat l'exconseller de Sanitat, Toni Comín, durant la presentació del nou organisme a Brussel·les, on ha indicat que una de les intencions del Conselles es engegar “una iniciativa ciutadana europea per activar l'article 7 de la UE -de suspensió de drets dels estats membres- en el cas de l'Estat espanyol”.

Comín ha posat èmfasi en la importància d'internacionalitzar el procés, ara que “Europa està despertant i està descobrint amb estupor que el franquisme no ha mort”. “Catalunya ha de liderar una aliança internacional de tots els pobles i moviments que lluiten democràticament i pacíficament pel seu dret a l'autodeterminació”, ha afirmat.

L'exconseller ha indicat que “serà dramàtic” el camí cap a la independència, ja que “l'Estat que tenim al davant no és normal” i “ha convertit la unitat territorial en una religió”. Ha lamentat que “si tinguéssim un estat democràtic podríem haver fet la independència des de les institucions”.

Comín ha assenyalat, davant d'aquesta situació, que “només podem fer la independència des de la mobilització, des del carrer, des de la lluita no violenta, però lluita”. “Ens aturarem ara que tenim presos polítics i estan en vaga de fam”, ha interpel·lat l'exconseller a l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 El Sifoner, Castelló, 09/12/2018 - 17:23

(..El Consejo para la República quiere a España fuera de la UE..) Estos quieren que expulsen a España de la unión, y sin embargo ellos están sugiriendo un conflicto bélico aunque sea con muertos, para conseguir su secesión. Muy cuerdos y demócratas ellos.

#21 Polin, Sant Adrià de Besós, 09/12/2018 - 10:33

enseñanza concertada, sufragada en los niveles concertados al 100%. Eso es socialismo, cristianismo y lo otro lo omito. Así luchaba para una Nova República diferenciando quien quiere y puede pagar cuotas de quien no puede. Os están engañando con esa voz en off, que os susurra para cuando manden a quien no obedezca zurra. A los CDR me remito.

#20 Polin, Sant Adrià de Besós, 09/12/2018 - 09:44

¿Y tu que requisitos cumplías para que te contratarán determinados centros financiados con fondos públicos? Ya ves que yo no digo nada de tu supuesto chaqueterismo, tu sabrás dónde, cuándo y por qué o por qués, te vas quitando la ropa y a cambio de qué.
No digas que te estoy discriminando porque solo apelo a tu conidición laboral del sector

#19 Jaime Catala Miralles, Denia, 09/12/2018 - 07:50

Còmic ja no sapscom guanyar-te el sou. Jeje Pobre desgraciat!!! Les contes tan grosses que semblen de conte.

#18 Alien, Pluton, 08/12/2018 - 22:55

Serà tot plegat dramàtic per a ell, que no pot tornar a casa per tonto. No va bé aquest pobre esbirro processista.