Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2018. 09:15h.

El Consell per la República s'ha de pagar

La inscripció costa un mínim de 10 euros

El Consell per la República s'ha de pagar

El Consell de la República compta amb una pàgina web des de la qual els interessats a participar en la iniciativa poden apuntar-se al registre ciutadà, prèvia aportació mínima de 10 euros tot i que també es permet fer aportacions superiors. L'endemà de la presentació al Palau de la Generalitat ja s'hi han inscrit més de 10.000 persones.

El registre ciutadà del Consell per la República requereix cinc passos que s'han de donar a través del consell.republicat.cat. "Tothom pot formar part d'aquest registre, sense cap límit d'edat o origen. Només cal la voluntat de ser-ne i l'adhesió als valors que volem que ens cohesionin", s'assegura a la web.

El registre ha de servir per prendre decisions "col·lectivament", com la designació dels membres del Consell, i per compartir informació. El procediment també inclou una declaració de quins són els principis de la ciutadania republicana.

Els deu principis en els quals es basa són: "el dret a l'autodeterminació", "la pau i la no-violència dels pobles", "el respecte i la voluntat de diàleg amb totes les opcions democràtiques", "els drets lingüístics individuals i col·lectius", "l'apoderament ciutadà", "el treball cooperatiu i col·laboratiu", "la no discriminació", la sostenibilitat i justícia social, econòmica i mediambiental", "la contribució a la construcció d'una República" i "l'aspiració a l'excel·lència".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#39 Cesc, Barcelona, 31/10/2018 - 21:35

I que es paguin ells mateixos també tv3 , la seva.

#38 Flanagan, El mandat legitim son los padres, 31/10/2018 - 18:47

Menudas tragaderas tienen estos indepas.

#37 Soloesmiopinion, Tabarnia, 31/10/2018 - 18:24

Que gran negocio esto del proces para algunos, y que malo para Catalunya

#36 M. Pilar, Barcelona, 31/10/2018 - 17:21

Un altre engany més per a mantenir a aquesta colla d'inútils embaucadors!!!

#35 Alien, Pluton, 31/10/2018 - 16:49

Han inventado la primera república privada de pago, quins collons. Pues que devuelvan ahora mismo el dinero del coste del uso de las salas de la Generalitat del otro día y el alucinante circo danzante acordeónico. ¿Quién presenta la denuncia por vulneración de derechos fundamentales y uso indebido de instituciones públicas? Pero ya.