Publicitat
Política · 5 de Maig de 2011. 20:35h.

"El conseller Cleries menteix"

Carme Capdevila nega que amagués 30.000 expedients de la llei de dependència

"El conseller Cleries menteix"

Cleries i Capdevila, en una foto d'arxiu

L'exconsellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha dit que "el conseller Cleries menteix", després que aquest assegurés en el ple del Parlament que havia trobat amagats 30.000 expedients de la llei de dependència.

Segons la diputada d'ERC, "està buscant cortines de fum per amagar la seva pròpia incapacitat a l’hora de resoldre el desplegament de la llei de la dependència". "Menteix també  quan diu que s’han amagat aquest expedients", ha insistit Capdevila que ha acusat l'actual cap del departament de fer "d’oposició de l’oposició, quan el que hauria de fer és de conseller i tirar endavant amb el desplegament de la Llei de la dependència i del  conjunt dels serveis socials de Catalunya".

Així la dirigent repulbicana ha demanat "respecte pel personal del departament", perquè aquests expedients no estan abandonats en caixes, sinó que estan degudament registrats, inscrits i tramitats. Esquerra demanarà formalment al conseller de Benestar Social i Família la possibilitat de consultar tots els expedients "perquè no hi ha res amagat en un quarto fosc, sinó que són expedients tramitats i executats, però no estan tancats, perquè són de persones traspassades durant el procés de l’expedient, i si es tancava l’expedient, es tancava el dret dels seus familiars a reclamar" ha aclarit l’exconsellera.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 jajaaaa, barcelona, 06/05/2011 - 11:55

Si les caixes hi son pero estan gstionades...el que passa que Clereis eta buscant excuses per no fer la feina , estipici de CIU, no gaire traballadors pmes aviat els hi van els canapes i les copes..aixo de treballar no massa, per tan s´ha de buscar excuses aixo sera culpa de Madrid o de MOU..

#5 bosnia, bcn, 06/05/2011 - 10:43

No menteix. Que vagin als SSTT de Barcelona allà hi ha caixes!!!!La capdevila i el seu equipet haurien de no poder ejercir mai més cap responsabilitat pública.!!!!

#4 laila, bcn, 06/05/2011 - 09:47

Per quin motiu hauria de mentir? què en treu? VOSTÈ SÍ QUE TE MOTIUS PER MENTIR I PER CALLAR.

#4.1 JoanMarti, Abrera, 06/05/2011 - 10:07

A si? En pots dir alguns?? Pel que jo se el Sr Claries va ser un trilero duran 4 anys i tot s'hi valia, no va estar a l'altura d'una persona digna.

#3 Lalaia, BCN, 06/05/2011 - 09:36

No se qui menteix però s'intueix. Perquè si són expedients d'afectats que van morir, això no es cap motiu per aturar-los atès que les prestacions, sovint, son ajuts als cuidadors. Els seus descendents, en tot cas, tenien dret a la prestació, i el tenien amb efecte retroactiu des de la peticio.

#2 Mª Josepa, Salou, 05/05/2011 - 21:43

Quina poca vergonya té aquesta Sra.! Vé a dir que 30000 persones qui tenien dret a l´ajuda senzillament no la van tindre perque van morir..em recorda la iaia de 100 anys qui teniá d´esperar 3 anys per beneficiarse de l´ajuda, la Sra, Capdevilla erá responsable d´aquest fet o jo també menteixo?

#2.1 JoanMarti, Abrera , 06/05/2011 - 10:16

Sembles de Ciu perque menteixes, abans no existia aquesta llei i gracies a ERC es va poguer aprovar, despres i gracies al boicot del govern espanyol per fer arrivar els diners no es va poguer atendre a tothom