Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 15:33h.

El conseller de la Participació?

El PP demana empara després que Saura no contesti les seves preguntes

El grup parlamentari del PP de Catalunya ha repartit un ampli dossier de preguntes i les corresponents respostes del conseller d'Interior, Joan Saura, per a mostrar la manca de tansparència d'aquest departament. Els populars han anunciat també que han demanat empara al president del Parlament, Ernest Benach, perquè "doni resposta exacte, fidedigna i concreta a les preguntes que formulen els diputats i diputades".

El dossier lliurat pel PP demostra, com a mínim, manca de concreció. A la pregunta , per exemple, de "quin és el nombre de Mossos desplegats a la ciutat de Barcelona, a data de 31 de desembre del 2008?", entre d'altres qüestions; Saura contesta que "el nombre total d'efectius de la ciutat de Barcelona engloba tant els que es dediquen a tasques d'investigació com a tasques de patrullatge", però no dóna la xifra.

En preguntar sobre les "hores extraordinàries" i el "cost econòmic", el conseller es limita a contestar que "les hores extraordinàries han estat realitzades per les unitats que depenen de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, per l'Àrea de Brigada Mòbil i pels efectius de les Àrees Regionals de Recursos Operatius", però no explica la informació sol·licitada.

El dossier del PP conté gairebé una trentena de preguntes a càrrec de diversos diputats -Dolors Montserrat, Daniel Sirera, Carina Mejías-, però totes les respostes són del mateix estil. La pròpia portaveu, en roda de premsa, ha subratllat que Saura és també conseller "de Participació" i li ha demanat que "sigui més participatiu". Montserrat ha insistit que "el conseller vacil·la" i que "ens pren el pèl".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan Viladrich, català, 12/03/2009 - 15:41

Incompetent, no sap, no contesta, és un cara dura, sempre esquiva..., però alhora de cobrar, pam! 130.000€ anuals, per ser tant tonto li paguem bé oi?

#2 Kropotkin, Vic, 11/03/2009 - 17:03

Brillante como siempre el conseller... Supongo que va asi por la vida para quedar al mismo nivel que el Strasser y rel resto de la pandilla... En fin, temblemos pensando en lo que seria una Cataluña independiente...

#1 ccc, bcn, 11/03/2009 - 16:13

potser és q no sap les respostes, deixa anar un discurs tipus Ozores i es queda tranquil en al seva incompetència, li ha anat be en la vida a ell i els seus companys així. Potser els seus votants s'ho haurien de pensar