Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2021. 10:19h.

El conseller d'Empresa es nega a col·laborar amb la justícia

Torrent només contesta a les preguntes del seu lletrat

El conseller d'Empresa es nega a col·laborar amb la justícia

El conseller d’Empresa, Roger Torrent, només ha contestat les preguntes del seu advocat -i no les del jutge o el fiscal- durant la seva declaració davant el TSJC. Torrent, juntament amb Adriana Delgado, Eusebi Campdepadrós i Josep Costa, membres de la mesa del Parlament a l'anterior legislatura, estan citats a declarar com a investigats.

El TSJC els investiga per un suposat delicte de desobediència, per permetre dos debats parlamentaris de resolucions sobre la monarquia i l'autodeterminació el novembre del 2019, tot i estar advertits que podia vulnerar la prohibició del Tribunal Constitucional.

ERC va anunciar que una delegació del partit encapçalada per Oriol Junqueras i la secretària general adjunta i portaveu, Marta Vilalta, acompanyaran el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i l'alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a les portes del TSJC.

A la tarda, una nova delegació, a la que hi haurà la vicepresidenta primera de la mesa del Parlament, Alba Vergés, acompanyarà a Josep Costa i Eugeni Campedeprós, la resta de membres de la mesa del Parlament imputats.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Patumeiro, sant patumet, 16/09/2021 - 00:06

Desde cuando la mafia colabora con la Justicia?

#5 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 15/09/2021 - 16:01

Ens l´obligaran a baixarse del cotxe oficial, colgar los habitos i les 150.000 lucas de la prerrogativa i tornar al bar del papá a sevir solysombras i boquerones en vinagre a gent desagradable i poc comprensiva amb el fet diferencial que es del que malvivia abans de sentir La Llamada del Señor

Vindria a ser una excomunio forçada oi ?

#4 bejota, bcn, 15/09/2021 - 12:30

TE RECUERDO , TORRENT , LO QUE TE DIJO EL PRESIDENTE DEL CLUB DE EMPRESARIOS ALEMANES :"SI NOS TOCAN LAS NARICES CON LA CONSTITUCIÓN , NOS VAMOS." (VER NISSAN , BOSCH, CONTINENTAL ,ETC.)

#3 Eduard R, bcn, 15/09/2021 - 12:05

Me da que va a tener que tirar de hilos para poder ser "colocado" en el sector privado.. huele a inhabilitación...

#1 a quien corresponda, Barcelona, 15/09/2021 - 10:35

Pues nada, se le aplica el doble de condena y todos contentos.