Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2020. 21:06h.

El conseller d'Exteriors fa "activitat telemàtica"

Bernat Solé reconeix que només ha estat a Brussel·les i a Milà

El conseller d'Exteriors fa "activitat telemàtica"

El conseller d'Exteriors de la Generalitat, Bernat Solé, ha afirmat que l'activitat que realitza a la conselleria és "telemàtica" i ha explicat que ha estat de viatge a la delegació de Brussel·les i a Milà. Solé, preguntat en una entrevista publicada aquest divendres al diari Ara sobre l'activitat diplomàtica que realitza, ha apuntat que "de telemàtica sí que se'n fa".

El conseller ha explicat que malgrat la situació de pandèmia "vam estar a Brussel·les a la seu de la nostra delegació de la Unió Europea i també hem estat a Milà".

El periodista Antoni Bassas li ha preguntat sobre les delegacions que la Generalitat té previst obrir al Japó, Senegal i Austràlia i Solé ha apuntat que espera la seva obertura "en els propers mesos". "Ara el que cal és acabar de lligar tota la documentació necessària i arribar a l'acord de govern" ha explicat.

El conseller d'Exteriors també ha estat preguntat pel periodista sobre "els catalans penjats pel món a causa del covid" i el paper de la Generalitat, al que ha respost que "els casos que tenim estan en una situació controlada". "Es va fer una feina molt bona treballant set dies a la setmana per garantir que tothom estigués en bones condicions per fer possible el retorn" ha dit.

Respecte a la relació que manté amb la Ministra d'Exteriors del Govern espanyol Arantxa González Laya, Solé ha indicat que "és una relació de respecte". "Aquesta setmana hem parlat per demanar-li el compromís amb la situació que hi ha a Lesbos. Ens hem ofert per acollir joves menors que estan en una situació complicada" ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/09/2020 - 01:02

Tampoc l´apreteu masa.

El xoc emocional que deu haver representat per ell adonarse que hi ha gent amb dues celles, gent que no eructa en public i que calçat amb espardenyes de beta no el deixesin entrar a cap discoteca

No es pot pasar de cop del xiruquisme mes arrauxat a la metropli sense un intens proces previ de poliment

#9 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2020 - 13:28

Normal , el tío está sorprendido de que en un cargo de la Generalitat haya que trabajar ¿ cuando se ha visto eso antes?¿On anirem a parar?

#8 Ojotuerto, Calafell.tab, 26/09/2020 - 12:28

El Ara!! Eso explica lo que sale de la "societat civil" de "campanyas patrocinadas" a "Europa". Es como lo de "supremaciste" del fugado y la rápida salida del mamporrero de guardia en TV3 con el "raciste"...todo muy "transversal" muy de "baix a dalt". Y lo peor "a la contra". Han perdido la iniciativa. Y lo de "telemática" lo peor, n

#7 El Pirulí de La Habana, Els Quinze, El Guinardó , 26/09/2020 - 11:38

Gut monin
Ai am de minister of Forein Afers of de gobermen of Catalonia.
Ai am beri praud tu aten dis mitin.
Espein is a fasist esteit, guors dan Txaina.
Mmmmm, ehhh, què posa aqui?
Espain sero points Estonia ten points
Visca lo turró!
Visca Agramunt!
Lo Conseller

#7.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2020 - 13:30

Nais tu mit Yu. Zenkiu.

#7.2 Osti tu!, Monestir de Capsdefava, 26/09/2020 - 13:35

Molt bona interpretació del nivell d'anglès d'aquest figura, molt per sota del de Mrs. Bottle from Madrid, fins i tot ni amb "macarronic english" arribem a superar la capital del regne opressor.

#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, El Puig de la Guilla..., 26/09/2020 - 10:44

En las Indias Occidentales queda alguna reserva con la que, por un módico precio, te podrías "agermanar..." vamos... que es una idea para que estos besugos, hagan alguna actividad diplomática...