Publicitat
Política · 17 de Gener de 2022. 12:12h.

El conseller d'Interior nega purga als Mossos

"Per descomptat no s’ha apartat ningú per motivacions polítiques"

El conseller d'Interior nega purga als Mossos

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha negat que hagi fet una purga a la cúpula dels Mossos d'Esquadra i en una entrevista a El món a RAC1 ha explicat que ha enviat al major Josep Lluís Trapero un document amb les noves tasques que creuen que podria exercir i li ha ofert una tasca d'"anàlisi de riscos".

Elena ha detallat que Trapero s'incorporarà de nou el 25 de gener i que el Departament li ha ofert una tasca vinculada a "qüestions d'anàlisi de riscos i de determinades qüestions de futur que se'ns plantegen vinculats als nous riscs que pateix el nostre país". "El major és necessari del cos i té molt a aportar", ha destacat.

El titular d'Interior ha dit que "quan fas un canvi no estàs rebutjant el que s'ha fet", però ha defensat que "calia una etapa nova amb gent nova". "Mai hi ha hagut cap voluntat de venjança" i ha afegit que "per descomptat no s’ha apartat ningú per motivacions polítiques".

Finalment, Joan Ignasi Elena ha assegurat que "el cos dels Mossos d'Esquadra no depèn de les amistats dels seus responsables tècnics" perquè "no participo d'aquesta manera mafiosa de fer les coses". "Abans em moro que tapar la corrupció", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 17/01/2022 - 17:49

" Can Mingo " tencant ya la seva paradeta i sortir a pendre el aire i la fresca ..,que falta ens fa...,avui estarem a 20 de pressió, amb tantas sacsejades informativas..,i are la ultima...,en veure la foto del encapçalament...,no podem deixar de dir ...! Quin medaller.." Ens recorda altres épocas...,Puafff, no volem ni pensar-hi-...POBRE CAT !!!

#5 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 17/01/2022 - 16:34

Volen ser un equip "coral".

Si con eso no deja claro que quieren homogeneizar la parte operativa del cuerpo con voluntad política pues yo no sé que pinta ese uso de palabras.

Hablan de meter a mujeres como excusa, no tenían mejor ocasión,lo que está claro es que la investigación a Borras ya no está fuera de su alcance tras esos cambios

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/01/2022 - 15:25

Aquí no se ha purgado a nadie por cuestiones políticas. A los que fardan de lazo se les ha ofrecido dirigir el cotarro, y el resto a la reserva y que no molesten. ¿Pero por qué no se lo ponen todos, carajo?

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 17/01/2022 - 14:18

Esta gente miente mas que habla, no le dicen la verdad ni al medico.

#2 D. Baró, El Prat de Llobregat, 17/01/2022 - 13:30

Yo no le creo, Sr. Elena i García.
Que li farem!!!
Acusatio manifesta....
Si no es venganza ¿Por qué lo saca a colación?
Según que soflamas que tienen que ver con no vivir, mejor no pronunciarlas. Bien es libre de hacerlo. es un consejillo que le regalo, sin información al respecto de ningún tipo, ni privilegiada ni sin privilegiar.