Política · 6 de Juliol de 2022. 12:35h.

El conseller feliç

El PPC denuncia que la criminalitat ha crescut un 43% i Elena ho nega

El conseller feliç

La diputada del PPC, Lorena Roldán, ha preguntat al conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, sobre l'escalada de delictes a Catalunya, especialment a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana, i ha denunciat que, segons dades del Govern espanyol, la "criminalitat a Barcelona ha crescut un 43%" i ha detallat que "només a la Rambla es produeixen mil robatoris cada setmana". A més, ha remarcat que, "Catalunya concentra el quaranta per cent de les okupacions de tot Espanya".

També ha posar alguns exemples: "fa uns dies, Via Laietana a plena llum del dia, atac un vianant per robar-li el rellotge. Mataró, aquest cap de setmana, cinc de la matinada, uns encaputxats amb cotxes robats allunyen un establiment i el saquegen. Santa Coloma fa unes setmanes. També, un assalt amb arma blanca. Els lladres agredeixen una persona per robar-li el mòbil i cinquanta euros. Dilluns a la nit, Badalona: robatori a una botiga. Carrer Cardenal Reig, barri de les Corts. Juny. Un veí ha de ser atès en produir-li ferides una estirada d'un rellotge. I divendres passat, també, una estrebada al passeig de Taulat".

Roldán ha retret a Elena "la seva política naïf, on els delinqüents són belles persones i els que ho denunciem som el diable agreuja la situació". "No es pot ser conseller amb aquesta candidesa. Li dic: no és incivisme, és inseguretat i és la seva responsabilitat aturar-la", ha sentenciat.

Elena ha reconegut un "increment" d'actes delictius, però ha remarcat que "no arriba als nivells que hi havia l'any 2019, perquè hi ha una activitat policial positiva derivada d'un increment dels pressupostos i dels mitjans que aquest Govern destina a la seguretat pública d'aquest país".

El titular d'Interior ha afegit que "defenso l'ordre, i que l'ordre és justament d'esquerres, i que vostès, justament, el que representen és el desordre i el caos" i ha retret als populars que "vénen aquí a fer una llista de demagògia respecte a la seguretat, com han fet sempre".

Finalment, ha assenyalat que la seguretat "és incrementar el vint per cent el pressupost de la conselleria d'Interior i donar mitjans materials i tècnics als cossos de seguretat perquè investiguin i aconsegueixin resoldre conflictes i resoldre delictes".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 08/07/2022 - 12:30

no se q discuten si despues se van de copas juntos, eso si, como teatrillo, esta muy bien, pero como actores, son muy malos. Menudo postureo. Tanto de uno como de otro, uno pq pertence a un partido q no hizo nada por remediarlo cuando tenia mayoria absoluta y los otros por contestar con ambiguedades de pico de oro con los habituales mantras wokes

#8 electra, Barcelona, 08/07/2022 - 09:08

Conseller PATETIC, voleu dir, oi?

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 06/07/2022 - 21:23

Y ese, con el traje XS a punto de explotar. Siempre que hay un robo en las ramblas le pilla desayunando, en el almuerzo, merendando o tomando un refrigerio. Miren, el bocata de foie gras y la pepsi 20 euros, esto si que es un atraco, y no voy quejándome.

#7.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/07/2022 - 22:09

Dentro de poco pedirá que le paguen su sueldo en hamburguesas. Entrañable Wimpy !!!

#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/07/2022 - 18:26

Si es que sois unos exagerados. Total, por unos 1000 casos aislados de robo semanales solo en Ramblas, no hay que rasgarse las vestiduras. Lo grave sería que la mitad de las ocupaciones en España se produjesen en Catalunya. Ah, ¿que eso ya pasa? Bueno, serán casos aislados de okupación.

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/07/2022 - 16:35

Nada nuevo bajo el sol. Wimpy utiliza a los mossos como la Guardia de corps del Govern. Le importa un huevo el ciudadano.