Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2019. 17:38h.

El conseller que ens havia de dur a les Nacions Unides

Alfred Bosch el 2015: "Ens veiem a l'ONU: Bon vent i barca nova"

El conseller d'Acció exterior de la Generalitat, Alfred Bosch, va concloure un discurs al Congrés dels Diputats l'any 2015 afirmant "Ens veiem a l'ONU. Bon vent i barca nova". Bosch, que aleshores era diputat d'ERC al Congrés, va acomiadar-se del seu "últim" debat de política general així com el de "tots els catalans" -va dir-. "Adéu, Mariano Rajoy. Ens veiem a l'ONU", va sentenciar.

"Segur que seguirem sent grans amics. Vostè en el regne meravellós del Candy Crush, i jo tornaré a Barcelona, que al cap i a la fi és d'on sóc. Adéu, Mariano Rajoy. Res, que ens veiem a l'ONU", va concloure. 

73185-ara.jpg

Cap país de la comunitat internacional va donar suport a la declaració unilateral d'independència que el Parlament de Catalunya va dur a terme a finals d'octubre de 2017. Els governs i les cancelleries dels països més poderosos de la comunitat internacional van donar suport al Govern espanyol i van advocar per trobar una solució dins de l'ordre constitucional espanyol. El president del Consell Europeu, Donald Tusk, va dir aleshores que Espanya seguia essent l'"únic interlocutor" de la Unió Europea.

Quatre anys després de les manifestacions de Bosch al Congrés dels Diputats, el dirigent republicà lidera actualment la Conselleria d'Acció Exterior de la Generalitat després que s'intercanviés el càrrec amb Ernest Maragall, que ara lidera ERC a l'Ajuntament de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 AnnaMollet, Mollet, 10/10/2019 - 14:03

¡En la ONU jajajaja que mentirosos!

España es uno de los países más respetados del mundo, y van hacer caso a una triste región que hizo un Golpe de Estado, inventándose una nación que nunca existió.

Países con derecho a veto en la ONU: Francia, USA, Inglaterra, Rusia, y China(Separatistas apoyando a Hong Kong jajaja), repito jajajajaja.

#19 Risitas, Estremera, 10/10/2019 - 13:50

jajajajajajajajajajajajaja jajajaja jajajajajajajajajajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jaja

#18 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 10/10/2019 - 12:29

Emplazo a algún periodista (Sr. Rius?) a recopilar todas las sandeces dichas y hechas por los separatistas en la última década, y elegir las 155 mejores.
Título del libro: "155 maneras de hacer el ridículo"
Sería un éxito comercial , y una gran aportación histórica.

#18.1 pepe, andorra, 10/10/2019 - 14:43

y coge de asesor en el libro a Jordi BR, q es de los mejores soltando las ideas separatas por doquier a quien quiera creérselas, sobre todo espectadores de tv3 y q viven en pueblos o ciudades pequeñas del interior de Cataluña y si es posible, q dediquen un capitulo a las excusas q se inventan para justificar la imposición lingüística.

#17 a ver si me aclaro, Barcelona, 10/10/2019 - 10:08

El de los "ojos alegres", otro inútil más. Sin novedad en el frente.

#16 botifler1914, wATERFOOL, 10/10/2019 - 09:53

A veces oigo voces....