Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2020. 14:59h.

"El conseller Solé està treballant per la imatge de Catalunya"

Meritxell Budó reivindica la tasca del titular d'Exteriors

"El conseller Solé està treballant per la imatge de Catalunya"

El conseller d’Exteriors, Bernat Solé, gairebé no ha donat senyals de vida en aquests darrers dies, on diferents països estan recomanant no viatjar a Catalunya pels rebrots de covid.Solé no ha ofert cap roda de premsa i la seva activitat a twitter es reduïa, fins fa poques hores, a reivindicar el “model lingüístic” de Catalunya. El conseller, però, sí que ha fet unes petites declaracions a Reuters.

“No entrem a avaluar les decisions d’altres països, però òbviament no ho compartim. El govern català és responsable i estem treballant per protegir la vida i la salut de les persones que viuen aquí o ens visiten”, s’ha limitat a declarar.

També ha ofert una entrevista al Regió7 on admet que les recomanacions de no viatjar a Catalunya són “una mala notícia. Són decisions que prenen els estats. Nosaltres no les compartim, però les respectem”.

Igualment ha assegurat que “hem actuat amb responsabilitat per transmetre internacionalment aquest missatge: quan hem d'actuat, actuem, posant la salut de les persones al centre. A través de les institucions de la Generalitat hem informat diàriament a tots els governs dels països on som per traslladar aquest missatge”.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, preguntada al respecte en roda de premsa, ha defensat que “el conseller Solé està treballant per la imatge de Catalunya”.

Tot i això, ha passat a reivindicar la tasca del departament d’Empresa, que encapçala Àngels Chacón, i la seva “campanya de publicitat arreu del món” per promocionar Catalunya “que ha tingut un import econòmic important”. Quan des d’e-notícies se li ha repreguntat per la tasca de Solé a Exteriors, Budó ha insistit de nou en explicar la tasca de Chacón a Empresa.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#17 Flanagan, Tabarnia City, 29/07/2020 - 08:09

Ya es tarde,la imagen no la lavas ya ni con Colon,Dixan ni Luzil juntos.

#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 29/07/2020 - 00:38

"El conseller d’Exteriors, Bernat Solé, gairebé no ha donat senyals de vida en aquests darrers dies"

Aunque en la foto tenga pinta de beduino y sea mas vago que la chaqueta de un guardia... si lleva churro amarillo en la solapa, nos vale...

#15 pepe, andorra, 28/07/2020 - 22:54

eso si, como chiste, no esta nada mal, aun quedan lejos del gran maestro Eugenio, pero oyes, se esfuerzan, eso hay q reconocerlo......A ver si se dan prisa en cerrar las autonomías, antes de q nos hagamos daño de verdad.

#14 pepe, andorra, 28/07/2020 - 22:53

mucho ir de superiores morales y todo eso, pero resulta q en Peru y Bolivia han empurado a los responsables de q todo haya ido mal, es triste q paises q se supone del tercer mundo, tengan mas independencia judicial q en España.

#13 El Sifoner, Castelló PPO, 28/07/2020 - 21:31

(A través de las instituciones de la Generalitat hemos informado diariamente a todos los gobiernos de los países donde estamos para trasladar este mensaje ") Ie, aixo va de bo.