Publicitat
Política · 24 de Gener de 2023. 15:24h.

El conseller 'traga'

Juli Fernández no dimitirà encara que accepti ara el Quart Cinturó

El conseller 'traga'

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que el conseller de Territori, Juli Fernández, no dimitirà malgrat que ERC accepta ara el Quart Cinturó. Fernández s'oposava i defensava el tren orbital.

ERC, en un comunicat del 10 de juny passat, afirmava que el partit "rebutja models de mobilitat caducs i planteja una proposta de mobilitat alternativa al Quart Cinturó", projecte que catalogaven de "prioritat sociovergent".

"Aquest model caduc d'infraestructures no ens serveix, i les promeses tampoc. Esquerra Republicana no acceptarà plantejaments erronis, sense consens territorial a les dues comarques i impostos de forma encoberta", afegien.

"ERC planteja una proposta alternativa per a la mobilitat, un projecte, per tant, que difereix de base del model que representa el Quart Cinturó, plantejat als anys 60, que de facto suposaria construir una nova autopista que no resolgui les necessitats reals de la mobilitat i que òbvia la realitat d'emergència climàtica i de crisi energètica que patim", afegien, a més de sentenciar que "cal garantir la no continuïtat del Quart Cinturó i incloure-hi els projectes ferroviaris".

captura-de-pantalla-2023-01-24-a-las-15.27.02.png

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 25/01/2023 - 11:54

A la mierd* el cuarto cinturón. Una buena manicura en un nails vietnamita y a lucirla que son dos días.

#9 Ojotuerto, Calafell.TAB, 25/01/2023 - 09:20

Jajajajaj Proyectar ???? Jijijiji eso es su matrix. La realidad es que van a golpe de sondeo y nómina pública mensual. .... Proyectar dicen. En Catalunya sobran Proyectadors, Ceos, directius. Igual falta mano de obra de la buena. En Tabarnia nos sobra. Oriol Montilla proyectando carreritas para escapar jajajajajajaja

#8 Bacallanera de Aglion, Badalona, 25/01/2023 - 02:22

Este traga hasta el quinto y sexto cinturón.
Con el chollo que tiene.

#6 Arnat, Barcelona, 24/01/2023 - 19:35

Aquest es un clar exponent de la mesquinesa i parasitisme que domina a aquesta banda de farsants i corruptes que tenen segrestades les institucions per exprimir-les i ells omplir-se les butxaques. S aferreran a qualsevol mentida i engany per continuar vivint del cuento. Dimitir vol dir atur, i aquest seria el primer de la fila

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 24/01/2023 - 17:31

El sou (i més aquest sou) és més important que les idees, el principis, les promeses...