Publicitat
Política · 19 de Gener de 2011. 18:28h.

El Consorci enterra el cas Palau ara que mana CiU

Nadal retreu a Mas que es doni marxa enrere en la imputació de dos dirigents de CDC

El president del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha preguntat a la comissió d'Afers Institucionals sobre les decisions del Govern en nom del Consorci del Palau de la Música. En la seva intervenció en el ple, el cap de l'oposició ha ensenyat una informació del diari Avui on s'assegurava que el Consorci -integrat per la Generalitat- havia donat marxa enrere en la seva petició d'imputar dos dirigents de CDC en l'anomenat cas Palau.

El dirigent socialista ha demanat Artur Mas que "digui que de les decisions que han pres no n’hi ha cap que tingui res a veure amb això”. “La notícia diu que això ve dels serveis de la Presidència, no vull pensar que ve de cap servei del Govern ni de cap de les conselleries. Li demano que ja que ha sortit com a notícia, vostè si pot ho desmenteixi”, ha indicat.

Nadal ha afegit que "hi ha un suposat informe del gabinet jurídic que recomana que el Consorci es desviï de l'actuació de la Fiscalia i no imputi a determinats càrrecs públics vinculats al seu partit", en referència a Convergència, i ha instat al president del Govern a aclarir-ho. "Li asseguro que jo no empastifaré i no remenaré aquesta història", ha afegit.

Joaquim Nadal, en un moment de la seva intervenció al Ple del Parlament
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 metropol, Barcelona, 20/01/2011 - 11:41

mucho me temo que estos nuevos dirigentes de la Generalitat infravaloran la opinión publica y a los ciudadanos , recibiran la respuesta que quieren evitar multiplicada

#3 josep anton, barcelona, 20/01/2011 - 02:03

quin aburriment i quina mandra ,em fa tot plegat..................i el Sr. Nadal que en diu del seus alcaldes

#2 vengonyos, barcelona, 19/01/2011 - 22:04

Gurtel, la segona de Tomas Gomez i ara això. Quin gremi: deu meu!!!!.

#1 pepito, barcelona, 19/01/2011 - 21:00

vaya verguenza!!!!! Esto es lo que podemos esperar del gran timonel.... ya solo falta que le devuelvan la medakkita al milltet y le paguen las obras del piso....
y luego quieren que nos fiemos de la pamdilla de vividores e incompetentes que se dedican al "bien público"