Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2011. 18:17h.

El Constitucional esmena l'Estatut

Rivera recorda que ja van quatre lleis bloquejades: Consultes, Consum, Cinema en Català i Educació

El Constitucional esmena l'Estatut

Albert Rivera, en una intervenció al Parlament

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, ha indicat, sobre el fet que el Tribunal Constitucional hagi admès a tràmit el recurs del Govern estatal contra la llei de consultes populars, que "els tribunals estan esmenant tot el camí que han recorregut els nacionalistes fora de la Constitució”.

Per a Rivera “el PSC va impulsar la llei de Consultes, el Codi de Consum, la llei del Cinema en Català o la llei d’Educació i totes elles quedaran derogades, amb total seguretat, si s’aplica la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut”.
 
“A Catalunya necessitem que el Tribunal Constitucional desfaci tot el camí, al marge de la Constitució, que el tripartit i CiU han recorregut de manera irresponsable la legislatura passada amb el silenci còmplice, fins ara, del Govern de Zapatero” ha manifestat.

El diputat de C's ha afegit que “el president del Govern (estatal) va donar suport a l’Estatut inconstitucional i el seu partit va impulsar a Catalunya moltes lleis que ara han de ser esmenades pel Constitucional”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Samuel March, Torrelles de Llobregat, 18/02/2011 - 18:16

Al incumplir la Ley, nos podemos cargar la Constitución y con ella, el Estado Democrático y la convivencia pacífica. Demuestra, además, una falta de educación y sensibilidad hacia los castellano parlantes de Catalunya y del resto de España. Por eso apoyo la iniciativa de Ciutadans.

#8 jan, MATARO, 18/02/2011 - 13:09

Si esta clarissim ,tot moviment a favor de la democracia o llibertat d'expresio sara vetada per el testament del dictador-la constitusio de marres,que els seus hereus corren de seguida a demanar ajuda per donar una clau de volta per anar esclafant el Catalanisme,treiem-nos la vena dels ulls --ja

#7 joan, manresa, 18/02/2011 - 11:16

El Casal,11,05h.--Vinga Sr.Rivera festa i alegría,ya en porten 5....i en caurén més oi...?Pro compti...,qui riu ultim riu més fort..Vostés estás ofegan aquesta Autonomia,poden fer,mai ens la hem sentit molt estimada,pro no es lamentin si fotem un cop de puny...,sobre la taula i cridem PROUUUUUU

#6 joanjordi, Sabadell, 18/02/2011 - 09:32

I és de suposar que aquest "pajaru" i els seus amics feixistes ho celebraran amb "xampany" valencià made in Camps, no?

#5 carracuca, barcelona ESPAÑA, 18/02/2011 - 00:36

y las sentencias que irán cayendo en un futuro, para justificar esos sueños imposibles de los nacionalistas se empeñaron en un nuevo estatuto con el apoyo de zetaparo que no hacía ni puñetera falta y ya vemos el resultado. Pero ojo con el emperador culé, es capaz de proclamar la independencia